Spin&Clean Vervanging


Artikelnummer: 161824

Als u de kop van uw Spin&Clean easy spinsysteem wilt vervangen, hoeft u enkel een nieuwe hoes aan te schaffen. Breng uw oude reinigingsmiddelen up-to-date met nieuwe microvezels!

**Verwijdert E.coli en Staphylococcus aureus van laminaten en tegels, test uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium.


Productdetails


1.

Microvezelhoes

De microvezelhoes voor een perfecte absorptie en grondige reiniging van vuil met een streeploze afwerking op vinyl, linoleum, hout of tegels.

2.

Gemakkelijk onderhoud

De hoes is machinewasbaar tot 60 °C

3.

Dieptereiniging

De Spin & Clean is ontworpen om moeilijk bereikbare plaatsen (onder meubels en banken...) gemakkelijk schoon te maken. De kop van de Spin & Clean's kan worden opgevouwen om de plinten in één beweging schoon te maken.

Meer infomatie

Meer infomatie

Heeft u ooit uw oude slippers honderden keren gewassen? Begint u vuil in de microvezel te detecteren? Dan wordt het tijd voor een verandering! Gooi uw oude reinigingshoes weg en koop een model met hoogwaardige vezels. De reservehoes kan eenvoudig aan de kop van de Spin & Clean worden bevestigd met behulp van een klittenband. Vergeet niet om de wasbare hoes af en toe te vervangen om de hygiënische eigenschappen ervan te garanderen.

De reservehoes is machinewasbaar op maximaal 60°C. hij bestaat voor 80% uit microvezels, verwijdert het deeltjes en vuil en reinigt het grondig vet en stof. Deze wasbare hoes is geschikt voor alle harde vloeren zoals PVC, linoleum, laminaat, parket en hout. Gebruik geen wasverzachter.

De Spin & Clean is niet inbegrepen bij de navulling.

a brand of FREUDENBERG