Bezem vlak UltraMax Microfibre & Cotton

De ideale mop om tegels schoon te maken zonder de handen nat te maken (te gebruiken in combinatie met de persemmer UltraMax)De complete kit UltraMax Microfibre & Cotton van Vileda is ideaal om tegelvloeren grondig en tot in de voegen schoon te maken.

Productdetails


1.

Handig uitwringen

De uitwringpers van de Ultramax Set Box maakt uitwringen makkelijk zonder je handen nat te maken of je te hoeven bukken. De hoes van de mop is perfect afgestemd op de emmer en past volledig in de pers. Deze wordt geactiveerd door een simpele druk met de steel.

2.

Power Zone

De platte mop Ultramax is uitgerust met een XXL Power Zone – een zone met verhoogde druk – die een maximaal contact en een optimale hechting met de vloeren verzekert voor een betere reiniging.

3.

Ideaal op tegels

Microvezel- en katoenen bekleding voor het diepgaand reinigen van vloeren en moeilijk bereikbare plaatsen, zoals voegen, dankzij de schraaplussen.

Meer informaties

Meer informaties

Met de UltraMax bezem kunt u efficiënt en zonder vermoeidheid vlekken verwijderen. Je handen blijven schoon en droog dankzij de geïntegreerde pers op de emmer. Deze versie wordt geleverd met een Micro- en Katoenen hoes. Deze hoes is ideaal voor het dieptereinigen van tegels, kunststof vloeren, stenen of terracotta vloeren. Drievoudige reiniging dankzij de 3 materialen: microvezels om te ontvetten, katoen om te absorberen, en vezellusjes om de tegelvloeren perfect te reinigen. Het is aan te raden om de Micro- en Katoenen hoes niet te gebruiken op ongeglazuurde houten, parket- of laminaatvloeren. Voor deze meer watergevoelige vloeren is er de Vileda Sensitive vervanging die apart verkrijgbaar is.

Productkenderken

Veelgestelde vragen

Ja, u kunt de wasbare kop van de grote microvezelmop in uw wasmachine wassen tot op 60 °C.
De microvezel- en Cotton UltraMax-mops zijn ontworpen voor vloeren die met veel water moeten worden gewassen, zoals tegels, kunststofvloeren, stenen of terracottavloeren.
Ja, de Vileda UltraMax Complete Set met Telescopische mop en emmer wordt geleverd met 2 jaar garantie.
De Vileda UltraMax Microfibre & Cotton set bestaat uit een mop en wringer, een telescopische steel en een emmer. Alle essentiële vloerreinigingstools in één set.
a brand of FREUDENBERG