Ultramax Turbo

ROTEREND SPINSYSTEEM VOOR MOEITELOZE DIEPTEREINIGING


Artikelnummer: 158633

Ontdek het kuissysteem dat uw dagelijkse schoonmaakklussen zal vereenvoudigen. Vileda's Ultramax Turbo-systeem bestaat uit een emmer met een geïntegreerde pedaalbediende persemmer, een vlakke mop, een reservehoes en een 2in1 telescopische steel.

**Verwijdert E.coli en Staphylococcus aureus van laminaten en tegels, test uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium.


Productdetails


1. Slimme pedaal

Een simpele druk op de pedaal zal het draaimechanisme activeren en de mop uitwringen. Zo wordt het vuile water verwijderd en kunt u de vochtigheid van de microvezels aanpassen door het aantal keren dat u het pedaal indrukt.

2. Spatbescherming

De persemmer heeft een bescherming om te voorkomen dat de snelle rotatie van de mop spetters veroorzaakt en u of de vloer vuil maakt.

3. Makkelijk uit te wringen

De machinewasbare hoes is speciaal ontworpen om makkelijk en snel te centrifugeren. U kunt de vlakke kop opklappen en op de pedaal drukken om de microvezeldoek in de persemmer rond te draaien.

Meer informatie

Meer informatie

Wilt u uw keukentegels of de vloer van uw woonkamer reinigen zonder dat u zich hoeft te bukken en uw vloeren met de hand hoeft te schrobben? Vileda's Ultramax Turbo kit is de ideale oplossing om snel en met een minimale inspanning uw interieur te reinigen.

Geleverd als een set, vullen de vlakke mop en de persemmer elkaar perfect aan. Dankzij het zeer goede absorptievermogen kunt u de mop zowel op een natte als een droge vloer gebruiken. Door de hoes in de emmer uit te wringen, kunt u het vocht zelf doseren. Als u het voetpedaal eenmaal indrukt, blijft de bezem relatief vochtig, wat ideaal is voor het wassen van tegels. Door driemaal op het voetpedaal te drukken wordt een grote hoeveelheid water uit de dweilhoes verwijderd om hardhouten en laminaatvloeren schoon te maken. Met zo een veelzijdigheid is het reinigen van verschillende oppervlakken geen probleem meer. Het reinigen van vinylvloeren, keukentegels en zelfs parket, laminaat en houten vloeren is kinderspel.

Wring de mop uit in de emmer en was hem vervolgens in het wasmachine om zijn hygiënische eigenschappen te behouden. De kers op de taart: vermoeiend poetsen en vegen behoort nu tot het verleden dankzij de emmerpedaal, waarmee u uw mop moeiteloos plat kunt wringen. De versterkte PowerZone verhoogt de druk die op de microvezelhoes wordt uitgeoefend, waardoor u onnodige inspanningen bespaart.

Geen rugpijn en direct contact met vuil meer! De spatbescherming zorgt voor een comfortabele reiniging terwijl u droog blijft. De microvezelhoes is bevestigd aan een telescopische steel dat in drie delen kan worden gedemonteerd voor gemakkelijke opslag en ruimtebesparing. De vlakke mop en de persemmer zijn uitgerust met Vileda's hoogwaardige microvezeltechnologie die wonderen zal doen op uw vloeren. Uw huis is in een mum van tijd weer schoon. Schaf uw vlakke mop en persemmer vandaag nog aan!

Een volledige kit voor een grondige schoonmaak zonder enige moeite

1

Microvezeltechnologie

De vlakke mop van ons Ultramax Turbo-systeem bestaat aan 80% uit microvezels. De microvezelhoes is een uiterst efficiënte reinigingsdoek.

2

Hoeken reinigen

De vlakke mop is rechthoekig van vorm, ideaal voor het reinigen van hoeken. Hij bereikt zonder moeite de  onderkant van meubels en alle hoeken van uw huis.

3

Alle oppervlakken

Gebruik de vlakke mop en persemmer om laminaat, tegels, harde vloeren, vinylvloeren en andere oppervlakken te reinigen.

Productkenmerken

a brand of FREUDENBERG