Bezem vlak UltraMax Sensitive

De ideale mop om parket schoon te maken zonder de handen nat te maken (te gebruiken in combinatie met de persemmer UltraMax)De complete kit UltraMax Microfibre Sensitive van Vileda is ideaal om delicate oppervlakken zoals parket, marmer of linoleum doeltreffend en in alle zachtheid schoon te maken.

Productdetails


1.

Handig uitwringen

De uitwringpers van de Ultramax Set Box maakt uitwringen makkelijk zonder je handen nat te maken of je te hoeven bukken. De hoes van de mop is perfect afgestemd op de emmer en past volledig in de pers. Deze wordt geactiveerd door een simpele druk met de steel.

2.

Power Zone

De platte mop Ultramax is uitgerust met een XXL Power Zone – een zone met verhoogde druk – die een maximaal contact en een optimale hechting met de vloeren verzekert voor een betere reiniging.

3.

Speciaal parque

Platte mop UltraMax Sensitive: met een superabsorberende microvezelhoes met paarse draden die vuil en haren opnemen zonder te krassen

Meer informaties

Meer informaties

De Sensitive versie van Ultramax heeft een microvezelhoes uit twee soorten vezels. De 100% witte microvezels absorberen en houden water vast. Paarse vezels vangen vuil en haar op en reinigen zonder krassen. De nieuwe Sensitive navulling is bijzonder geschikt voor delicate watergevoelige oppervlakken (parketvloeren), omdat het goede absorptievermogen een snelle droging garandeert.

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

Ja, u kunt de wasbare kop van de grote microvezelmop in uw wasmachine wassen tot op 60 °C.
UltraMax Sensitive microvezelborstels zijn ontworpen voor gebruik op hardhouten vloeren.
Ja, de Vileda UltraMax Complete Set met Telescopische mop en emmer wordt geleverd met 2 jaar garantie.
De Vileda UltraMax set bestaat uit een mop en wringer, een telescopische steel en een emmer. Alle essentiële vloerreinigingstools in één set.
a brand of FREUDENBERG