Kit Turbo

Een volledige kit voor een grondige schoonmaak zonder enige moeiteUltraperformante reinigingsset voor alle soorten vloeren met microvezelmop uitgerust met een telescopische steel en een pedaalemmer met pers. De perfecte oplossing voor een snelle, grondige en moeiteloze reiniging zonder je handen nat te maken.

**Verwijdert E.coli en Staphylococcus aureus van laminaten en tegels, test uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium.


Productdetails


1. Maximaal comfort

Spoel de dweilkop eenvoudigweg af in de emmer met water. Plaats hem in de mop emmer met de wringer en stap dan op het pedaal. Houd de meegeleverde draaibare handgreep van de mop licht vast.

2. Doeltreffende reiniging

De witte vezels van 100% microvezel verzekeren een maximale absorptie. De krasvrije rode schuurvezels zijn ideaal tegen hardnekkig vuil

3. Spatbescherming

Voor de bescherming van uw kleding heeft de mand van deze spinzwabber en emmer met voetpedaal een speciale barrière (spatbescherming) om spatten bij het uitwringen van de microvezeldoek te voorkomen.

Meer informaties

Meer informaties

Elke dag een schoon huis zonder moeite. Een echte uitdaging die mogelijk gemaakt wordt dankzij de Turbo. Hij kan alles aan, zelfs het hardnekkigste vuil! Deze reinigingsset houdt je interieur heel eenvoudig kraakhelder. Dankzij deze set blijft je huis aangenaam en uitnodigend. De Turbo beschikt over verschillende belangrijke troeven die hem makkelijk en vlot in het gebruik maken. Je bukken hoeft niet met deze zwabber! Hij is uitgerust met een telescopische steel en dankzij de pedaalemmer kan je hem makkelijk uitwringen. De microvezels maken het vuil los zonder strepen op de vloer achter te laten en de driehoekige kop van de mop draait om het vuil uit de kleinste hoekjes te halen. De Turbo wordt gebruikt voor alle soorten vloeren, tegelvloeren en zelfs het meest delicate parket. Vuil bestrijden een uitdaging? Met de Turbo wordt het kinderspel! Advies Om rugpijn te vermijden, moet de steel uitgeschoven worden tot aan je schouder, waardoor dus een hoek van 90 graden tussen je gestrekte arm en de steel ontstaat. Slim!

Productkenderken

a brand of FREUDENBERG