1-2-SprayHet 1-2-Spray systeem is een mop zonder emmer. Met dit systeem zijn emmers vuil water verleden tijd. De detergent zit al in de steel, dus emmers met wringers zijn niet meer nodig. Sproeien, klaar! emmers vuil water zijn verleden tijd. De detergent zit al in de steel, dus emmers met wringers zijn niet meer nodig. Sproeien, klaar!

Productdetails


1. Geen emmers meer

De mop met spray werkt zonder emmer. Dat vermindert vlekken en druppels op de vloer en vergemakkelijkt het schoonmaken. U hebt ook geen wringer nodig.

2. Altijd gebruiksklaar

De mop zonder emmer is erg handig, u kunt meteen aan de slag. Als hij gevuld is met water en detergent, is hij altijd gebruiksklaar voor maximaal comfort.

3. Voor elke harde vloer

De mop is ideaal voor tussendoor en is geschikt voor elke tegelvloer. Ook op parket en laminaat doet deze mop zonder emmer wonderen!

Meer informaties

Meer informaties

Kleine vlekken van de vloer verwijderen? Met emmers slepen is een te grote inspanning voor een snelle schoonmaakbeurt? Dat klopt. Daarom heeft Vileda een nieuwe oplossing bedacht! De mop met 1-2-Spray systeem werkt zonder emmers vol vuil water, waarmee u makkelijk morst en die erg omslachtig zijn. In de steel van deze mop zit een waterreservoir. Vul het met water en uw favoriete detergent en bespaar tijd en moeite! U moet geen overtollig water uitwringen, want de spray brengt precies de juiste hoeveelheid detergent aan. Hij maakt de microvezeldoek perfect vochtig, zodat uw vloer niet kletsnat of te droog is. De mop zonder emmer is een unieke combinatie van twee essentiële schoonmaakaspecten (water plus mop) in één schoonmaakhulpmiddel. De mop werkt met de bekende microvezeltechnologie van Vileda. De XXL PowerZone op de rechthoekige hoes bestaat uit 80% microvezels, die hardnekkig vuil en andere deeltjes helpen verwijderen. Deze mop is perfect voor een dringende schoonmaakklus, wanneer u snel een natte doek over de vloer wilt halen. Voor maximaal comfort is de hoes ook machinewasbaar tot 60 °C. Om ze schoon en hygiënisch te houden, stopt u ze gewoon in de wasmachine. De mop werkt zonder batterijen. Trek aan de blauwe hendel om de spray te activeren. Dit ingenieuze systeem is geschikt voor elke harde, gevoegde vloer, zoals linoleum en zelfs laminaat, parket en andere vloeren. Bekijk zeker ook onze andere producten, zoals ons EasyWring-systeem, onze microvezelmoppen, de Twist-mop en de Spin-mop. Poetsen was nooit zo gemakkelijk!

De handige mop voor een dagelijkse schoonmaak of het reinigen van kleine oppervlakken 

1

Waterabsorptie

De witte microvezelpad is sterk absorberend en neemt vloeistoffen en vet moeiteloos op. De mop zonder emmer garandeert een snelle en grondige reiniging.
2

Activering met één klik

Trek aan de hendel met één klik om het water uit de steel te vernevelen.
3

Snel en wendbaar

De stabiele steel zorgt voor een stevige grip, zodat u de mop vlot en efficiënt over de vloer kunt bewegen.

Productkenderken

Veelgestelde vragen

De mop is ideaal voor vloertegels, linoleum en laminaatvloeren. Maar de bevochtiging van de wisser is ook geschikt voor parket en houten vloeren.
Nee, de mop werkt enkel met sproeitechnologie. Activeer ze met één klik en u kunt aan de slag. Geen batterijen nodig.
De spray is niet inbegrepen, maar u kunt het reservoir gewoon vullen met water en uw favoriete reinigingsmiddel.
Als uw vraag niet is beantwoord, kunt u contact opnemen via ons online formulier . De medewerkers van onze klantendienst helpen u graag.
a brand of FREUDENBERG