NIEUW : Spin & Clean

Een steeds propere mop voor een steeds propere vloerVileda Spin & Clean stelt voor: een innoverende emmer met een reinigingsrol, uniek in zijn soort. Tijdens het spoelen wordt al het vuil dat aan de mop kleeft, verwijderd. Dankzij zijn wendbare kop reinigt de mop tot in de hoeken en zelfs de plinten.  Bovendien voorkomt de compacte grootte van de emmer het morsen van water en is hij gemakkelijk te gebruiken en op te bergen!

**Verwijdert E.coli en Staphylococcus aureus van laminaten en tegels, test uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium.


Productdetails


1. Steeds propere pad

Vileda Spin & Clean stelt voor: een innoverende emmer met een innoverende reinigingsrol. Tijdens het spoelen wordt al het vuil dat aan de mop kleeft verwijderd.

2. Handig centrifugesysteem

Bukken is overbodig, het centrifugesysteem wordt in werking gezet via de steel. De vochtigheidsgraad van de microvezelpad wordt bepaald door de rotatiesnelheid, voor een makkelijke en doeltreffende schoonmaak.

3. Voor een grondige schoonmaak

Spin & Clean werd ontwikkeld om makkelijk moeilijk te bereiken zones (onder meubels en zetels ...) schoon te maken. Spin & Clean heeft een wendbare kop om in een handomdraai de plinten schoon te maken.

Meer infomaties

Meer infomaties

Vileda Spin & Clean presenteert een innovatieve emmer met een unieke wasrol. Het verwijdert het vuil dat op het deksel vastzit tijdens het afspoelen. De hoes reinigt zelfs tot in de hoeken en plinten dankzij de opvouwbare kop. Bovendien voorkomt het compacte formaat van de emmer waterverspilling en maakt het gemakkelijk te gebruiken en op te slaan! 

Het uitwringende systeem wordt geactiveerd door eenvoudigweg de handgreep te activeren, het is de snelheid van de rotatie die de spoel- of uitwringende fase bepaalt:

1. Door het grijze deel van de handgreep langzaam te bewegen, wordt het deksel tijdens het draaien met water gespoeld. Tijdens deze fase is een kleine witte stap zichtbaar aan de bovenkant van het hoofd.
 2. Tegelijkertijd verwijdert de wals het vuil van het deksel om het schoon te houden.
 3. Door de handgreep sneller te bewegen komt het deksel iets boven de rol uit, waardoor het efficiënt kan worden uitgewrongen.

Vul de emmer met water tot het maximale niveau dat op het etiket aan de binnenkant staat aangegeven. Als u de emmer met vuil water overvult of wilt legen, gebruikt u gewoon de uitloop aan de voorzijde van de emmer.

Er is een speciaal vergrendelmechanisme voor de handgreep. Op deze manier zal het handvat niet draaien bij het schoonmaken. De kop is 360° draaibaar, zodat u zelfs de moeilijkste hoeken en zelfs onder het meubilair kunt bereiken. Dankzij de opvouwbare kop kunt u zelfs gemakkelijk plinten schoonmaken.

Ontdek de eenvoudige manier om de vloer te reinigen met onze Spin & Clean: eenvoudig, snel en effectief. Geniet van de tevredenheid van een schoon huis met Vileda Spin-Clean!

Een steeds propere mop voor een steeds propere vloer

1

Spoelen

Om de pad nat te maken, vult u de emmer tot aan het aangegeven ‘Max’-niveau. Schuif het grijze gedeelte van de steel langzaam op en neer. Tijdens het spoelen is het witte deel van de kop zichtbaar.
2

De pad centrifugeren en reinigen

Eens de pad nat is, duwt u het grijze gedeelte van de steel snel en krachtig naar beneden. De mop zal automatisch beginnen te centrifugeren! Tijdens het centrifugeren is het witte deel van de kop niet meer zichtbaar.
3

Klaar!

Maak uw vloer schoon en herhaal alle voorgaande stappen van het spoelen tot het centrifugeren. Dankzij de reinigingsrol is uw pad na het centrifugeren telkens terug schoon. Spin & Clean is geschikt voor alle soorten vloeren.

Productkenderken

Veelgestelde vragen

Ja, ze mag in de machine gewassen worden aan 60 °C. Het volstaat de pad van de mop te halen en ze in de wasmachine te steken.
Ja, de Spin & Clean is een compleet systeem: mop + pad + emmer.
De pad bestaat uit microvezels en is makkelijk te reinigen.
Ja, de Spin & Clean kan gebruikt worden op vinyl, linoleum, hout en tegels.
a brand of FREUDENBERG