NIEUW : Spin & Clean

EEN STEEDS PROPERE MOP VOOR EEN STEEDS PROPERE VLOER


Artikelnummer: 161823

Vileda Spin & Clean stelt voor: een innoverende emmer met een reinigingsrol, uniek in zijn soort. Tijdens het spoelen wordt al het vuil dat aan de mop kleeft, verwijderd. Dankzij zijn wendbare kop reinigt de mop tot in de hoeken en zelfs de plinten.  Bovendien voorkomt de compacte grootte van de emmer het morsen van water en is hij gemakkelijk te gebruiken en op te bergen!

**Verwijdert E.coli en Staphylococcus aureus van laminaten en tegels, test uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium.


Productdetails


1.

Steeds propere hoes

De Vileda Spin & Clean presenteert een innovatieve emmer met wasrol. Tijdens het spoelen wordt al het vuil dat aan de hoes kleeft verwijderd.

2.

Handig centifugesysteem

Bukken is overbodig, het spinsysteem wordt in werking gezet via de steel. De vochtigheidsgraad van de microvezelhoes wordt bepaald door de rotatiesnelheid, voor een eenvoudige en doeltreffende schoonmaak.

3. Voor een grondige schoonmaak

Spin & Clean werd ontworpen om moeilijk te bereiken plekken (onder meubels en zetels ...) eenvoudig schoon te maken. Spin & Clean heeft een wendbare kop om in een handomdraai de plinten schoon te maken.

Meer infomatie

Meer infomatie

Vileda's Spin & Clean presenteert een innovatieve emmer met een unieke wasrol. Hij verwijdert het vuil dat op de hoes vastzit tijdens het afspoelen. De hoes reinigt zelfs tot in de hoeken en plinten dankzij de opklapbare kop. Bovendien voorkomt het compacte formaat van de emmer waterverspilling en vereenvoudigt het gebruik en opslag.

Het spinsysteem wordt in werking gebracht door simpelweg de hendel te activeren, het is de snelheid van de rotatie die de spoel- of centrifugefase bepaalt:

1. Door het grijze deel van de steel langzaam te bewegen, wordt de hoes tijdens het draaien met water gespoeld. Tijdens deze fase is het kleine witte deel zichtbaar aan de bovenkant van de kop.
2. Tegelijkertijd verwijdert de roller het vuil van de hoes om het schoon te houden.
3. Door het handvat sneller te bewegen komt de hoes iets boven de rol uit, waardoor het efficiënt kan worden uitgewrongen.

Vul de emmer met water tot het maximale niveau aangegeven op het etiket aan de binnenkant. Als u de emmer te vol doet of vuil water wilt legen, gebruikt u gewoon de tuit aan de voorzijde van de emmer.

Er is een speciaal vergrendelmechanisme voor de steel. Op deze manier zal het handvat niet draaien bij het schoonmaken. De kop draait 360° zo kunt u zelfs de moeilijkste hoeken bereiken en onder het meubilair geraken. Dankzij de opklapbare kop kunt u zelfs plinten eenvoudig schoonmaken.

Ontdek de eenvoudige manier om vloeren te reinigen met onze Spin & Clean: eenvoudig, snel en effectief. Geniet van de tevredenheid van een schoon huis met Vileda Spin-Clean!

Een steeds propere mop voor een steeds propere vloer

1

Spoelen

Om de hoes te bevochtigen, vult u de emmer tot aan het aangegeven ‘Max’-niveau. Schuif het grijze gedeelte van de steel langzaam op en neer. Tijdens het spoelen is het witte deel van de kop zichtbaar.

2

De hoes centrifugeren en reinigen

Eens de hoes nat is, duwt u het grijze gedeelte van de steel snel en krachtig naar beneden. De mop zal automatisch beginnen te centrifugeren! Tijdens het centrifugeren is het witte deel van de kop niet meer zichtbaar.

3

U bent klaar!

Maak uw vloer schoon en herhaal alle voorgaande stappen van het spoelen tot het centrifugeren. Dankzij de reinigingsrol is uw hoes na het centrifugeren telkens terug schoon. De Spin & Clean is geschikt voor alle soorten vloeren.

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

Ja, het is mogelijk om deze in het wasmachine te wassen (tot 60 °C). Het volstaat de hoes van de mop te halen en deze in het wasmachine te steken.
Ja, de Spin & Clean is een volledig systeem: mop + hoes+ emmer.
De hoes bestaat uit microvezels en is makkelijk te reinigen.
De hoes bestaat uit microvezels en is makkelijk te reinigen.
a brand of FREUDENBERG