Bezem vlak UltraMax

Voor de doeltreffende reiniging van alle vloertypes zonder de handen nat te maken (te gebruiken in combinatie met de persemmer UltraMax)Complete set voor het schoonmaken van vloeren: microvezelmop met telescopische steel en 2-in-1-hoes met emmer met pers. Ideaal voor de grondige reiniging van alle soorten vloeren, tegelvloeren en parket zonder je handen nat te maken.

**Verwijdert E.coli en Staphylococcus aureus van laminaten en tegels, test uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium.


Productdetails


1. Handig uitwringen

De uitwringpers van de Ultramax Set Box maakt uitwringen makkelijk zonder je handen nat te maken of je te hoeven bukken. De hoes van de mop is perfect afgestemd op de emmer en past volledig in de pers. Deze wordt geactiveerd door een simpele druk met de steel. 

2. Power Zone

Complete reinigingsset voor vloeren om het hardnekkigste vuil van elk oppervlak te verwijderen. De platte mop Ultramax is uitgerust met een XXL Power Zone – een zone met verhoogde druk – die een maximaal contact en een optimale hechting met de vloeren verzekert voor een betere reiniging.

3. Voor alle soorten vloeren

De Power 2-in-1-microvezelhoes voor een perfecte absorptie en een grondige reiniging met een resultaat zonder strepen, ook op de meest kwetsbare vloeren zoals parket. 

Meer informaties

Meer informaties

Je huis mooi en schoon houden zonder er al te veel tijd aan te besteden? Dat kan! De Ultramax Set box is jouw ideale dagelijkse partner. Dankzij deze complete schoonmaakset beschik je over een microvezelmop om je vloer grondig en eenvoudig te reinigen. De steel ligt makkelijk in de hand en is uitgerust met een draaiende kop, zodat elk plekje bereikbaar is, ook onder de meubels. Hij kan alles aan, zelfs de hardnekkigste vlekken. Hij maakt het vuil los en verwijdert het met de XXL Power Zone, een zone met verhoogde druk die een doeltreffende en vlotte reiniging van alle soorten vloeren verzekert, zowel tegelvloeren als parket. Uitwringen is makkelijk, want je bukken of je handen nat maken is niet nodig. De kop van de mop wordt met één beweging dichtgevouwen en glijdt vlot in de pers. Geen lange en vervelende poetsbeurten meer met de Ultramax Set Box, maar wel een kraakhelder huis, elke dag!

Productkenderken

Veelgestelde vragen

Ja, u kunt de wasbare kop van de grote microvezelmop in uw wasmachine wassen tot op 60 °C.
De UltraMax microvezelmoppen zijn ontworpen voor harde vloeren zoals laminaat, tegels of hout.
Ja, de Vileda UltraMax Complete Set met Telescopische mop en emmer wordt geleverd met 2 jaar garantie.
De Vileda UltraMax set bestaat uit een mop en wringer, een telescopische steel en een emmer. Alle essentiële vloerreinigingstools in één set.
a brand of FREUDENBERG