Surprise

DROGER MET UITBREIDBARE STALEN VLEUGELS MET EEN DROOGCAPACITEIT VAN 12 METER TOT 20 METER.


Artikelnummer: 157236

Stalen droogrek met uitschuifbare vleugels met een droogcapaciteit van 20 meter.


  •  

Productdetails


1. Uittrekbaar

Wanneer de centrale plateau uitgeschoven wordt, kan het Surprise-droogrek een lengte van 187 cm bereiken. Dit stemt overeen met een droogcapaciteit van 20 meter. Het droogrek kan in één handomdraai aangepast worden aan de grootte van uw wasgoed.

2. Heel mobiel

Hij kan vlot verplaatst worden dankzij de wieltjes. Eenvoudig plat te vouwen om het te vervoeren.

3. Superpraktisch

De dikke centrale XXL-draden laten geen kreukels achter op het wasgoed en verkorten de strijktijd.

Meer informatie

Meer informatie

Uw wasgoed beschermen is niet altijd even simpel. Om dagelijks goed zorg te kunnen dragen voor uw wasgoed, moet u een goede organisatie hebben en af en toe creatief zijn. Zeker wanneer u te weinig plaats heeft om de was te laten drogen. Laat u verrassen door het Surprise wasrek met uittrekbare vleugels voor gebruik binnenshuis!

Dit droogrek past zich aan uw behoeften aan: de centrale plateau van 110 cm verbergt vleugels die tot 187 cm uitgetrokken kunnen worden. Dit handige droogrek kan overal geïnstalleerd worden. U verplaatst hem eenvoudig dankzij de zwenkwieltjes.

De accessoires die speciaal zijn ontworpen voor uw kleine wasgoed zullen uw leven een stuk eenvoudiger maken, u heeft geen wasknijpers meer nodig voor elke sok die u ophangt! Een handig veiligheidsscharnier voorkomt dat het rek onbedoeld dichtklapt. Met deze “Surprises” krijgt al uw wasgoed een plaatsje! 

Tips: Trek het droogrek volledig uit om de maximale droogcapaciteit ten volle te benutten voor uw belangrijkste wasgoed. Kies een ruimte die niet te vochtig is om uw droogrek te installeren. Laat uw kleren ademen, hang ze niet te dicht op elkaar, dan drogen ze sneller. Dankzij de sokkenhouder van het Surprise droogrek heeft u geen wasknijpers nodig voor uw kleine wasgoed. De dikke XXL-draden laten geen kreukels achter en verkorten de strijktijd. Minder kreukels, meer tijd!

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

Dit uittrekbare droogrek is ontworpen om binnenshuis uw wasgoed te drogen en is niet geschikt voor buiten. U kunt het echter wel installeren op beschutte plaatsen in uw tuin, op uw terras of op het balkon.
Het droogrek is vrij compact: 60,5 cm x 5 cm x 131,5 cm
De extra dikke middendraden zijn gemaakt van aluminium terwijl de zijdraden en het kader van gegalvaniseerd staal zijn.
Helaas niet. Anderzijds bieden we een ruim assortiment aan andere droogrekken en droogmolens voor binnen en buiten, evenals andere huishoudelijke benodigdheden.
Als u nog vragen heeft of meer informatie wenst, aarzel dan niet om contact op te nemen via het online contactformulier. De medewerkers van onze klantendiensten helpen u graag verder en zullen u alle informatie geven die u nodig heeft.
a brand of FREUDENBERG