Genius 70

HET COMPACTE, POLYVALENTE EN TELESCOPISCHE DROOGREK


Artikelnummer: 157339

Uittrekbaar en verstelbaar muurdroogrek

  •  

Productdetails


1. Telescopisch droogrek

Dit telescopische droogrek kan overal worden bevestigd. Met een droogcapaciteit van 5 meter is hij ideaal voor kleine appartementen en kleine was.

2. Verstelbaar

Van zodra de draden opgevouwen zijn, vormt het wasrek een plank en handdoekenhouder.

3.

Sober en elegant

Door zijn sobere en elegante ontwerp past hij in elke ruimte.

Meer informatie

Meer informatie

Geen idee waar u uw was moet laten drogen? Heeft u een extra droogrek nodig voor kleine hoeveelheden wasgoed? Woont u in een appartement en heeft u er geen ruimte voor? Dan komt de Genius 70 u te hulp! Dit wasrek is heel handig. 

Het compacte rek wordt aan de muur bevestigd, waardoor u veel plaats bespaart. Zodra het verstelbare rek ingeschoven is, vormt het een handdoekenhouder en wandrekje. Uitgerust met twee bevestigingssets kan hij worden geïnstalleerd op twee verschillende plaatsen: binnen in de badkamer boven de radiator of buiten tegen een muur bijvoorbeeld. 

Het sobere en elegante design past in elke ruimte. Dit rek kan met zijn stevige structuur en dikke aluminium draden alles aan, ook buiten zal hij een vertrouwde hulp in het huishouden worden. Bij Vileda zijn de droogrekken “geniaal”! 

Tip: Bij mooi weer kunt u het wasrek buiten of op uw balkon gebruiken, hij is met één klik te verplaatsen! Binnen kunt u het gebruiken als wandrekje voor uw schoonheidsproducten en als handdoekenhouder in de badkamer.

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

De afmetingen van het droogrek zijn: 70x38x6 cm (open), 70x15x6 cm (gesloten).
Het muurdroogrek weegt ongeveer 1,4 kg en is dus zeer handig in gebruik. Dit lichte gewicht maakt het eenvoudig te hanteren, u kunt het rek ook opvouwen tot een klein formaat.
Dit droogrek is geschikt voor binnen en buiten dankzij de sterke en stabiele aluminium draden en het kunststof kader.
Ja, u krijgt 3 jaar garantie op het Genius 70 muurdroogrek.
a brand of FREUDENBERG