Express

HET RADIATORDROOGREK


Artikelnummer: 157335

Het Express radiatordroogrek is de perfecte oplossing om snel kleine hoeveelheden wasgoed te drogen. Dankzij de stevige armsteunen in hars is dit een stevige en betrouwbare ondersteuning voor uw kleding, keukenhanddoeken en ander wasgoed.


  •  

Productdetails


1. Verstelbare armen

U kunt de armen aanpassen aan het oppervlak waaraan u het droogrek bevestigt. Dit zorgt voor flexibiliteit en comfort.

2. Sterk en stevig hars

De armen van het radiatordroogrek zorgen voor een stevige steun voor uw wasgoed. Dit maakt het droogrek bijzonder duurzaam.

3. Opvouwbaar ontwerp

Nadat u uw wasgoed heeft gedroogd, vouwt u het droogrek op, zodat u het gemakkelijk achter een plank of kast kunt opbergen. Dit product neemt erg weinig ruimte in en is geschikt voor kleine huishoudens.

Meer informatie

Meer informatie

Het Vileda Express radiatordroogrek is de perfecte aanvulling voor het drogen van kleine hoeveelheden wasgoed. Dit regelbare droogrek biedt 3 meter droogcapaciteit en kan gemakkelijk aan uw radiator worden gehangen dankzij het flexibele en opvouwbare ontwerp.

In tegenstelling tot andere droogrekken zorgen de verstelbare armsteunen, die op alle soorten radiatoren of gelijkaardige voorwerpen passen, voor een grote mobiliteit en flexibiliteit. Deze intuïtieve uitbreiding van uw radiatoren creëert ruimte om kleine handdoeken en linnengoed snel te verwarmen en te drogen.

Dit efficiënte droogrek met meerdere verdiepingen past zich aan uw meubelen aan zonder de inrichting te verstoren. De draden vormen een subtiel en stevig droogrek. Dankzij zijn opvouwbare ontwerp is hij vooral handig voor kleine woonruimtes zoals een studio of een caravan. Hij is uiteraard ook geschikt voor grotere ruimtes, zoals een badkamer of keuken. 

Schaf vandaag nog een Express radiatordroogrek aan als nuttige aanvulling op uw droogapparatuur en als efficiënte manier om kleine hoeveelheden wasgoed te drogen!

Het radiatordroogrek met stevige, aanpasbare armen

1

Vouw het droogrek open

Open het droogrek door de flexibele armsteunen uit te vouwen.

2

Pas de afstand aan

Pas de afstand van de armen aan tot ze bij de afmetingen van uw radiator passen.

3

Klem de armen vast

Haak de armsteunen aan de radiator tot het droogrek stevig vastzit. U kunt nu uw wasgoed op het droogrek hangen.

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

Hierop kunt u handdoeken, vodden of kleine kledingstukken zoals sokken en ondergoed drogen. Hang geen grote stukken zoals beddengoed of gordijnen op dit droogrek.
Ja, de structuur en het gebruik van dit radiatordroogrek zijn zo eenvoudig als het maar kan. Vouw enkel de armen uit en bevestig ze aan uw radiator.
Dit droogrek is 41 cm × 28,5 cm.
Het radiatordroogrek weegt ongeveer 422 g.
Dit droogrek biedt 3 meter bruikbare droogruimte, wat volstaat voor een kleine lading wasgoed en maakt van dit radiatordroogrek de perfecte keuze voor het spontaan drogen van kleine hoeveelheden wasgoed tussen de wasbeurten door.
a brand of FREUDENBERG