Acrobath

De baddrogerDit baddroogrek met 10 m drooglengte bestaat uit twee rekken van dezelfde grootte met een flexibel scharnier in het midden. De Acrobath van Vileda past perfect op uw badkuip als u weinig ruimte hebt om kleding te drogen.


Productdetails


1. Plaatsbesparend

Als u in een kleine flat woont, is het baddroogrek de ideale oplossing, want u kunt het op het bad plaatsen om ruimte te besparen. U kunt het gemakkelijk opbergen door het op te vouwen.

2. Duurzaam materiaal

De draden van dit lichtgewicht droogrek zijn gemaakt van gecoat staal, zodat het geheel stevig en robuust is. De voetjes van het droogrek zijn van plastic en gaan lang mee.

3. 3 standen

U kunt het 10 meter baddroogrek in verschillende hoeken plaatsen, al naargelang het soort wasgoed: in dakvorm, in L-vorm, rechtop tegen de muur of boven uw badkuip.

Meer informaties

Meer informaties

Hebt u weinig ruimte om uw wasgoed te drogen? Acrobath van Vileda is een droogrek dat perfect past in de kleinste badkamer. Alles wat u nodig hebt, is een bad om uw kleding gemakkelijk te drogen! Het baddroogrek is veelzijdig en flexibel van vorm. U kunt het in een handige dakvorm plaatsen met de voetjes op de rand van uw badkuip. In de L-vorm plaatst u een vleugel tegen de muur en zet u de andere op de rand van het bad. Of u vouwt het rek open en legt in de lengte over het bad. U kunt het rek in verschillende standen plaatsen en voor diverse items gebruiken. Kleding die u niet mag centrifugeren kunt u op het uitgeklapte baddroogrek leggen, zodat het overtollige water in de badkuip druppelt. U hoeft achteraf de vloer dus niet te dweilen! Gebruik voor kwetsbare kledingstukken, zoals wollen truien, het uitgeklapte droogrek en voor langere kledingstukken de L-vorm. Gebruik de dakvorm om snel te drogen. Het opvouwbare baddroogrek vergemakkelijkt drogen in een beperkte ruimte. U kunt het probleemloos binnenshuis opbergen. Dit compacte lichtgewicht droogrek van 1,3 kg kunt u plat opgevouwen overal opbergen! De stalen draden zijn bekleed met een waterbestendige coating, zodat ze niet roesten. De plastic voetjes zijn zacht om krassen op uw badkuip te voorkomen. Het verstelbare droogrek is ideaal voor een eenpersoonshuishouden, omdat u er één lading wasgoed op kunt hangen. Het kan ook dienen als 10 meter extra ophangruimte, wat handig is voor gezinnen waarvoor één droogrek niet volstaat. Koop nu uw baddroogrek!

Het aanpasbare droogrek dat in meerdere posities gebruikt kan worden, ideaal voor op het bad

1

Vouw het droogrek open

Vouw de twee vleugels open. De breedte van 67 cm is perfect voor kleine ruimten zoals uw badkamer.
2

Kies de stand

U kunt het baddroogrek in L-vorm, dakvorm en volledig opengevouwen plaatsen.
3

Laten drogen

Hang uw favoriete kledingstukken op het baddroogrek en laat ze drogen.

Productkenderken

Veelgestelde vragen

Onze baddroogrekken zijn ontworpen om tussen de randen van het bad en de muur te plaatsen en zijn dus ideaal voor uw badkamer. We kunnen niet garanderen dat het wasgoed optimaal droogt als u het product op een andere manier gebruikt.
Wanneer het plat wordt opgevouwen, heeft het baddroogrek de volgende afmetingen: hoogte 72, lengte 68, breedte 8 cm. Volledig uitgeklapt, zijn de afmetingen: hoogte 72, lengte 141, breedte 8 cm. U kunt de ruimte in uw badkuip meten en u op basis daarvan dit baddroogrek aanschaffen.
Onze Acrobat-rekken bieden 10 m droogruimte voor kledingstukken en handdoeken. Dit volstaat voor ongeveer één lading wasgoed.
De draden zijn extra dik, zodat delicate kledingstukken zonder plooien drogen. En als u de ophangrails inklapt en het rek plat opvouwt, kunt u er wollen kledingstukken plat op laten drogen.
a brand of FREUDENBERG