Acrobath

HET DROOGREK VOOR DE BADKAMER


Artikelnummer: 157234

Dit droogrek met 10 m drooglengte bestaat uit twee rekken van dezelfde grootte met een flexibel scharnier in het midden. De Vileda Acrobath past perfect op uw badkuip als u weinig ruimte heeft om kleding te drogen.


  •  

Productdetails


1. Plaatsbesparend

Als u in een klein appartement woont is dit droogrek de ideale oplossing. U kunt het op het bad plaatsen om ruimte te besparen. Hij is gemakkelijk op te bergen, u hoeft het enkel op te vouwen.

2. Duurzaam materiaal

De draden van dit lichtgewicht droogrek zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal, ze vormen een stevig en sterk geheel. De plastic voetjes van het droogrek zijn gemaakt om lang mee te gaan.

3.

3 standen

U kunt het droogrek met een droogcapaciteit van 10m in verschillende posities plaatsen naargelang het soort wasgoed: in dakvorm, in L-vorm, rechtop tegen de muur of plat op uw badkuip.

Meer informatie

Meer informatie

Heeft u weinig ruimte om uw wasgoed te drogen? De Vileda Acrobath is een droogrek dat perfect past in de kleinste badkamer. Het enige wat u nodig heeft is een badkuip om uw kleding gemakkelijk te drogen! 

Het droogrek is veelzijdig en flexibel van vorm om aan al uw behoeften en voorkeuren te voldoen. U kunt het in een handige dakvorm plaatsen door de voetjes op de rand van uw badkuip te plaatsen. Als u hem in L-vorm zet moet u één vleugel tegen de muur plaatsen en de andere op de rand van het bad. U kan ook het rek openvouwen en in de lengte over het bad plaatsen. Dit rek kan verschillende posities innemen en is voor diverse doeleinden bestemd. 

Plaats kleding die u niet mag uitwringen direct op het uitgeklapte droogrek, zodat het overtollige water in de badkuip druppelt. U hoeft achteraf de vloer dus niet te dweilen! 

Leg delicate kledingstukken, zoals wollen truien, plat op het uitgeklapte droogrek en langere kledingstukken legt u op het L-vormige droogrek. Gebruik de dakvorm om snel te drogen. Het opvouwbare droogrek vereenvoudigt het drogen in een beperkte ruimte.

U hoeft u geen zorgen meer te maken over de opslag. Dit compacte lichtgewicht droogrek van 1,3 kg kunt u plat opvouwen en overal opbergen! De stalen draden zijn bekleed met een waterbestendige coating en roesten niet. De plastic voetjes zijn zacht om krassen op uw badkuip te voorkomen.

Het verstelbare droogrek is ideaal voor een eenpersoonshuishouden, omdat u er één lading wasgoed op kunt hangen. Het kan ook dienen als 10 meter extra ophangruimte, wat handig is voor gezinnen waarvoor één droogrek niet volstaat. Schaf nu uw droogrek aan!

Het aanpasbare droogrek dat in meerdere posities gebruikt kan worden, ideaal voor op de badkuip.

1

Vouw het droogrek open

Vouw de twee vleugels open. Dankzij de breedte van 67 cm is hij perfect voor kleine ruimtes zoals uw badkamer.

2

Kies de stand

U kunt het droogrek in L-vorm, dakvorm en volledig opengevouwen plaatsen.

3

Laten drogen

Hang uw favoriete kledingstukken op het droogrek en laat ze drogen.

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

Onze droogrekken zijn ontworpen om ze op de randen van het bad en de muur te plaatsen en zijn dus ideaal voor uw badkamer. We kunnen niet garanderen dat het wasgoed optimaal droogt als u het product op een andere manier gebruikt.
Volledig uitgeklapt zijn de afmetingen: hoogte 72, lengte 141, breedte 8 cm. U kunt de ruimte van uw badkuip meten en u op basis daarvan dit droogrek aanschaffen.
Onze Acrobath-droogrekken bieden 10m droogruimte voor kledingstukken en handdoeken. Dit volstaat voor ongeveer één lading wasgoed.
De draden zijn extra dik, zodat delicate kledingstukken zonder kreukels kunnen drogen. En als u de ophangrails inklapt en het rek plat opvouwt, kunt u er wollen kledingstukken plat op laten drogen.
a brand of FREUDENBERG