Vervanging Vileda UltraMax

NAVULLING VOOR DE ULTRAMAX-MOP


Artikelnummer: 155748

Als u de kop van uw UltraMax of de 1.2. Spray wilt vervangen, koopt u enkel een nieuwe hoes. Breng uw oude schoonmaakproducten up-to-date met nieuwe microvezels! Gemaakt van ultraresistente microvezel, is de hoes meerdere malen wasbaar en herbruikbaar.

**Verwijdert E.coli en Staphylococcus aureus van laminaten en tegels, test uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium.


Productdetails


1.

80% Microvezelhoes

Voor een grondige reiniging bestaat de wasbare hoes uit 80% microvezels, 8% polyester, 7% polyamide, 3% thermoplastisch polymeer en 2% polypropyleen. Deze zeer functionele vezelmix pakt het hardnekkigste vuil aan.

2. Vuilopname en glans

De PowerZone van de nieuwe hoes is ontworpen om vuil en andere deeltjes op te nemen voor een sprankelende vloer. De combinatie van hoogwaardige materialen garandeert glanzende oppervlakken en propere vloeren.

3. Superabsorberend

De navulling is sterk absorberend. Met de kracht van microvezels neemt de hoes makkelijk grote hoeveelheden water en andere vloeistoffen op voor een droge en stralende vloer. Wring uw mop uit tot het gewenste vochtgehalte.

Meer informatie

Meer informatie

Heeft u uw oude hoezen honderden keren gewassen? Begint u stilaan aangekoekt vuil op uw oude microvezelhoes te detecteren? Dan is het tijd voor een nieuwe! Gooi uw oude hoes weg en ga aan de slag met een nieuwe mop met hoogwaardige microvezels. Vileda biedt een breed scale aan navullingen die geschikt zijn voor één of meer Vileda reinigingsproducten. U kunt de reservehoes gemakkelijk op uw Ultramax of 1-2-Spray & Clean (niet inbegrepen) bevestigen met de verbeterde drukknoppen. Vervang uw wasbare hoes af en toe om zijn hygiënische eigenschappen te behouden. 

Deze navulling is machinewasbaar op maximaal 60 °C. Deze bestaat voor 80% uit microvezels die vuil snel opnemen en vet en stof grondig verwijderen. Deze wasbare hoes is geschikt voor alle harde vloeren zoals PVC, linoleum, laminaat, parket en hardhouten vloeren.

Voor de beste prestaties combineert u deze navulling met een product dat werkt met een persemmer. Ontdek ons assortiment reinigingsproducten zoals het Vileda EasyWring & Clean systeem, Spray Mop of een van onze emmersets.

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

De navulling is geschikt voor de Ultramax met emmer en pers of ons 1-2-Spray systeem met stevig handvat. De navulling is eenvoudig te bevestigen.
Om deze te bevestigen duwt u de drukknoppen van uw oude hoes los en vewijdert u deze. Bevestig de nieuwe hoes vervolgens met dezelfde drukknoppen.
Onze reinigingsmiddelen zijn ontworpen als unieke producten met verschillende eigenschappen en voordelen. De afneembare hoes verschilt ook in vorm en grootte en is afhankelijk van het reinigingsproduct en zijn dus niet verwisselbaar.
Als u ze correct reinigt en gebruikt hebben ze een lange levensduur. Maar ze gaan natuurlijk niet eeuwig mee. We raden u aan uw oude hoes te wassen en te gebruiken tot hij niet langer aan uw hygiëne-eisen voldoet. Als u aangekoekt vuil of donkere vlekken opmerkt die u niet kunt uitspoelen of uitwringen, raden we u aan een vervanging te kopen.
Heeft u nog vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op via ons online formulier. De medewerkers van onze klantendienst helpen u graag verder.
a brand of FREUDENBERG