Vileda Protector ultrasterke handschoenen – voor intensief schoonmakenDe Vileda Protect is onze ultrasterke handschoen voor alle soorten werk – binnen en buiten. Onze natuurlatex handschoenen bieden optimale weerstand en bescherming zonder uw grip en tastgevoel aan te tasten. Deze sterke handschoenen zijn bestemd voor intensief huishoudelijk werk en commercieel gebruik.

PRODUCTKENMERKEN

PROTECTOR-HANDSCHOENEN

1

Comfortabel

Dankzij het speciale celschuim zijn deze handschoenen erg licht en zacht, voor maximaal draagcomfort.
2

Bescherming

Deze handschoenen beschermen tegen water, vloeistoffen, huishoudelijke en industriële reinigingsoplossingen.
3

Duurzaam

De verschillende materialen zoals latex en neopreen maken ze bestand tegen insnijdingen en scheuren.

Meer informaties

Meer informaties

De Vileda Protector-handschoenen voldoen aan de behoefte van onze klanten aan een praktisch product. Rol uw mouwen op, trek uw ultrasterke handschoenen aan en ga aan de slag. De handschoenen zijn geschikt voor huishoudelijke en commerciële schoonmaak, tuinieren, afwassen en voedselbereiding en ze zijn bestand tegen alle basisvloeistoffen, vuil, stijgende of dalende temperaturen. Onze Protector-handschoenen zijn uw ideale hulpmiddel. Koop nu uw nieuwe ultrasterke handschoenen!

Veelgestelde vragen

Dat hangt af van de frequentie – dagelijks of wekelijks – en de intensiteit van het gebruik. We garanderen een lange levensduur en raden u aan alleen een nieuw paar aan te kopen als ze geen 100% bescherming en grip meer bieden of het materiaal zichtbaar versleten is. Een lange levensduur van meerdere weken is realistisch.
Deze handschoenen beschermen tegen water, vloeistof, gewone huishoudelijke en commerciële reinigingsmiddelen, warmte en koude, olie en vuil, maar niet tegen bijtende chemicaliën, zuren of diepe insnijdingen. Gebruik in dat geval alleen handschoenen van PBM-categorie II of III.
Onze handschoenen zijn flexibel en zijn verkrijgbaar in drie maten. De manchet van onze handschoenen zorgt voor extra bescherming.
De Protector-handschoenen kunnen een allergische reactie veroorzaken en mogen niet gedragen worden door allergiepatiënten, omdat ze voor 100% uit natuurlatex bestaan. Lijdt u aan een allergie, dan raden we onze ECARF-gecertificeerde Multi Sensitive-handschoenen van 100% nitril aan.
Handen zweten als de warmte niet wordt afgevoerd. De Climacell-cellen zorgen voor natuurlijke ventilatie in de Comfort Plus-voering en voorkomen dat er te veel warmte of kou in uw ultrasterke handschoenen komt tijdens werken binnen en buiten.

Download

PPE_Robust


a brand of FREUDENBERG