Microfibre Colors

DE VEELZIJDIGE MICROVEZELDOEKJES


Artikelnummer: 151505

Breng een frisse bries in uw dagelijkse schoonmaakklussen met de 100% microvezel en sterk absorberende Vileda Microfiber Colors doeken. De wasbare doeken verwijderen snel al het vuil en vet dat u tegenkomt tijdens de schoonmaak , ze zijn geschikt voor verschillende oppervlakken, zoals laminaat, ramen, de tegels in uw badkamer, de keuken en elke ruimte in uw huis.


Productdetails


1. Superabsorberend

Vuil en vet maken geen schijn van kans tegen het krachtige absorptievermogen van deze multifunctionele microvezeldoek. Met de handige microvezels in de doeken veegt u een vuil werkoppervlak net zo gemakkelijk schoon als dat u ramen kuist.

2. Voor nat en droog reinigen

Onze multifunctionele microvezeldoeken zijn sterk absorberend, zowel bij droge als bij natte omstandigheden. Ze zijn geschikt voor een snelle opfrisbeurt of voor intensieve reiniging, afhankelijk van de situatie.

3. Veelkleurige verrassing

De Colors microvezeldoeken zijn verkrijgbaar in 4 leuke en prettige kleuren.

Meer informatie

Meer informatie

Afvegen en schoonmaken zijn de meest essentiële dagelijkse huishoudelijke taken. Met een groot arsenaal aan doeken en bezems voor diverse oppervlakken kan dit al snel een lastige en tijdrovende taak worden. Vileda heeft de Microfiber Colors multifunctionele microvezeldoek ontworpen om de dagelijkse reinigingstaken te vereenvoudigen. Het enige dat u nodig heeft, is één set doekjes voor nat en droog schoonmaken, ongeacht het oppervlak zoals aluminium, hout, laminaat of PVC.

De veelzijdige en machinewasbare microvezeldoeken hebben een sterk absorberende textuur die geen strepen achterlaat en snel alle vlekken, vuil en vet in huis verwijdert. Ze reinigen efficiënt en grondig, zowel droog als nat. Of het nu gaat om het schoonmaken van ramen, het aanrecht laten blinken of gewoon enkele vlekken verwijderen, onze handige Vileda microvezeldoek combineert al deze handige functies in één schoonmaakhulpmiddel. 

Vanaf nu hoeft u niet meer voor elk klusje te wisselen van doek. En om u bij de organisatie te helpen, worden de Microfiber Colors geleverd in vier verschillende modellen per set. Zo kunt u ze differentiëren voor iedere specifieke taak en zult u ze niet meer per ongeluk door elkaar halen. 

Deze doeken zijn duurzaam en machinewasbaar tot 60 °C. Zelfs als ze erg vuil of versleten zijn, blijven ze een nuttig en betrouwbaar hulpmiddel. Schaf nu uw Vileda multifunctionele microvezeldoek aan en vereenvoudig uw leven dankzij het gemak en snelheid van gebruik.

De leuke, hoogwaardige en veelzijdige microvezeldoek.

1

Snel vlekken verwijderen

Dankzij de sterk absorberende werking verwijdert u eenvoudig kleine en grote vlekken.

2

Met of zonder schoonmaakmiddelen

De ultra-efficiënte microvezeldoekjes kunnen gebruikt worden zonder schoonmaakmiddelen en kunnen vlekken ook enkel met water verwijderen.

3

Vaarwel opgedroogde vlekken

U kunt zelfs hardnekkige, opgedroogde vlekken verwijderen met de multifunctionele microvezeldoeken. Bevochtig ze om de vlekken met slechts enkele bewegingen weg te vegen.

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

Ja, de multifunctionele microvezeldoek kan veilig worden gebruikt voor het reinigen van ramen. Zorg ervoor dat deze is gewassen voor u hem op glas of delicate oppervlakken gebruikt om strepen en krassen door de aanhechting van vuildeeltjes te vermijden.
a brand of FREUDENBERG