INT_Header_Window2_00011177.jpg

Condensatie bestrijden met de hulp van Vileda

Condensatie bestrijden met de hulp van Vileda

Condensatie is in veel huizen een probleem wanneer het kouder wordt en we het binnen gezellig willen maken. Gelukkig kun je met Vileda het overtollige vocht van de ramen zuigen om condensatie in huis te voorkomen.

Wanneer we een warme douche nemen of ontspannen in een heet bad op een koude dag, ontstaat er onvermijdelijk condensatie op spiegels, douchedeuren en ramen. De Vileda Windomatic heeft een flexibele kop en een rubberen rand om in de moeilijk bereikbare hoeken en randen te komen. Hij is licht en verwijdert overtollige condensatie voor een streeploze afwerking tot aan de rand.

Met dit handige product moet je je alvast geen zorgen meer maken over condensatie in de maanden voor Kerstmis en het bespaart ook veel tijd bij het verwijderen van condensatie in de auto.

Bij koud weer ontstaat er damp op de binnenkant van de autoruiten, vooral na een zware regenbui of een stevige wandeling, maar dankzij de Windomatic moet je de verwarming niet meer op maximale sterkte zetten, want hij zuigt de condensatie in een mum van tijd weg!

Met een maximale capaciteit van 60m² per lading is de lichtgewicht Windomatic het perfecte accessoire voor zowel binnens- als buitenshuis.
a brand of FREUDENBERG