Strijkplankhoes Total Reflect

STRIJKHOES DIE STOOM EN WARMTE REFLECTEERT VOOR EEN SNELLE STRIJK


Artikelnummer: 159258

Deze 100% warmte-reflecterende hoes is bestand tegen intense hitte en stoom. Het reflecteert warmte voor een snellere en efficiëntere strijk. Onze Vileda strijkhoezen zijn 120 - 130 cm lang en 38 - 45 cm breed, zodat ze geschikt zijn voor de meeste standaard strijkplanken. Ontdek hoe snel en eenvoudig u uw kleding strijkt.


  •  

Productdetails


1.

Metalen oppervlak

De bovenlaag van deze strijkhoes is bekleed met warmte-reflecterend materiaal. Resultaat? Het oppervlak is goed bestand tegen de hitte van uw strijkijzer en voorkomt dat condens in de hoes kan dringen.

2. Geschikt voor elk formaat

De katoenen hoes heeft een universeel formaat en past op alle strijkplanken van 120 cm tot 130 cm lang en 38 cm tot 45 cm breed.

3. Dubbellaagse structuur

Deze extra zachte strijkhoes bestaat uit twee lagen: schuim met hoge dichtheid en dikte van aluminium. De toplaag is gemaakt van katoen.

Meer informatie

Meer informatie

Onze strijkhoesen hebben verschillende functies en kwaliteiten. De Vileda Total Reflect Plus-hoes heeft een metalen oppervlak, dat de warmte weerkaatst om een kort strijkproces en optimale resultaten te garanderen. 

Deze dubbellaagse hoes is zilverkleurig en heeft een dikke anti-sliplaag die goed bestand is tegen stoom en hitte en de condensatie vermindert. Dit hoogwaardig product is geschikt voor elke strijkplank van 120 - 130 cm lang en 38 - 45 cm breed. Deze hoes is dus ideaal voor standaard Vileda-strijkplanken.

De warmte-reflecterende strijkhoes kan dienen als vervanging van uw oude hoes of als aanvulling op uw bestaande collectie Vileda-hoezen. Dit product voelt aangenaam aan dankzij de dikte van het zachte schuim en katoen, dit vermindert de kreuken in uw kleding dankzij zijn gladde oppervlak. Maximaal comfort is gegarandeerd bij dagelijks gebruik van deze warmte-reflecterende strijkhoes. 

Schaf nu uw Vileda strijkhoes aan voor een snellere strijk!

De hoes die sneller strijkt dan zijn schaduw dankzij zijn aluminium bekleding

1

De hoes plaatsen

Zorg ervoor dat uw metalen strijkhoes correct is geplaatst voor u ze aan de strijkplank bevestigt.

2

De hoes aanpassen

Om de hoes te bevestigen trekt u aan de twee koordjes tussen de strijkijzersteun en de strijkplank om de hoes strak aan te trekken.
3

De hoes bevestigen

Met de rode clip kunt u de koordjes gemakkelijk vastzetten en de hoes aantrekken rond de plank.

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

Op deze warmte-reflecterende strijkhoes kunt u grote hoeveelheden kleding strijken: overhemden en delicate kledingstukken kunt u gemakkelijk en zonder plooien strijken.
Dit product wordt geleverd met lange koordjes om de hoes strak aan te trekken rond uw strijkplank. Er zitten slechts 2 elastiekjes aan de bovenranden.
Dit product is verkrijgbaar in maar één ontwerp zilvergrijs met blauwe en witte Vileda-vlinders.
Als u nog vragen heeft over onze warmte-reflecterende strijkhoezen, neem dan gerust contact op via ons online contactformulier. Onze klantendienst helpt u graag verder.
a brand of FREUDENBERG