Strijkplankhoes Total Reflect

Warmtereflecterende strijkplankhoesDeze 100% warmtereflecterende strijkplankhoes is bestand tegen intense hitte en stoom. Onze Vileda strijkplankhoezen zijn 120 - 130 cm lang en 38 - 45 cm breed, zodat ze geschikt zijn voor de meeste standaard strijkplanken. Ervaar hoe snel en gemakkelijk u uw kleding strijkt.


Productdetails


1. Gemetalliseerd oppervlak

De bovenlaag van dit strijkplankaccessoire is bekleed met warmtereflecterend materiaal, zodat het oppervlak goed bestand is tegen de hitte van uw strijkijzer en er geen condenswater in de bekleding kan dringen.

2. Geschikt voor elk formaat

De katoenen hoes heeft een universeel formaat en past op alle strijkplanken van 120 cm tot 130 cm lang en 38 cm tot 45 cm breed.

3. Dubbellaagse structuur

Deze extra zachte strijkplankhoes bestaat uit twee lagen. De hittebestendige strijkplankhoes is gemaakt van hoge-densiteitsschuim en een laag metaalfolie. De toplaag is gemaakt van katoen.

Meer informaties

Meer informaties

Onze diverse strijkplankovertrekken hebben verschillende functies en kwaliteiten. De Vileda Total Reflect Plus strijkplankhoes heeft een gemetalliseerd oppervlak, dat de warmte weerkaatst om een kort strijkproces en optimale resultaten te garanderen. Deze dubbellaagse hoes is zilverkleurig en heeft een dikke antisliplaag die goed bestand is tegen stoom en hitte en de condensatie vermindert. Dit uiterst functionele product is geschikt voor elke strijkplank van 120 - 130 cm lang en 38 - 45 cm breed. Het heeft het ideale formaat voor standaard Vileda-strijkplanken. De warmtereflecterende strijkplankhoes kan dienen als vervanging van uw oude hoes of als innovatieve aanvulling op uw bestaande collectie Vileda-kwaliteitshoezen. Dit product voelt aangenaam aan dankzij het zachte schuim en katoen en vermindert de kreuken in uw kleding dankzij zijn gladde oppervlak. Maximaal comfort is gegarandeerd bij dagelijks gebruik van deze warmtereflecterende strijkplankhoes. Koop nu uw Vileda strijkplankhoes om sneller te strijken!

de hoes die sneller strijkt dan zijn schaduw dankzij zijn aluminium bekleding 

1

De hoes op de strijkplank plaatsen

Zorg ervoor dat uw gemetalliseerde strijkplankhoes correct is geplaatst voor u ze aan de strijkplank bevestigt.
2

De hoes aanpassen

Om de hoes te bevestigen trekt u aan de twee koordjes tussen de strijkijzersteun en de strijkplank om de hoes strak aan te trekken.
3

De hoes bevestigen

Met de rode clip kunt u de koordjes gemakkelijk vastzetten en de hoes aantrekken rond de plank.

Productkenderken

Veelgestelde vragen

Op deze strijkplankhoes kunt u grote hoeveelheden kleding strijken. Ook overhemden en delicate kledingstukken kunt u gemakkelijk en zonder vouwen strijken.
Dit product wordt geleverd met lange koordjes om de hoes strak aan te trekken rond uw strijkplank. Er is geen elastisch koordje aan dit artikel bevestigd.
Dit product is verkrijgbaar in een zilvergrijze kleur met wit en blauw Vileda-vlindermotief.
Als u nog vragen hebt over onze warmtereflecterende strijkplankhoezen, kunt u contact met ons opnemen via ons online contactformulier. Onze klantendienst helpt u graag.
a brand of FREUDENBERG