Strijkplankhoes Park & Go

Universele strijkplankhoesDe universele Park & Go-strijkplankhoes is een reserve strijkplankhoes met gemetalliseerde tijdelijke parkeerzone die brandplekken helpt voorkomen. De hoes is geschikt voor strijkplanken van 30-45 cm breed en 110-130 cm lang en past dus op de meeste standaardstrijkplanken. Ontdek nu onze handige strijkplankhoezen.

Productdetails


1. Gemetalliseerde parkeerzone

Park & Go betekent precies wat de naam zegt: “parkeer” uw strijkijzer tijdelijk op de gemetalliseerde zone. De gemetalliseerde stof voorkomt dat de hoes verbrandt. “Go" en strijk wanneer u maar wilt.

2. Universele maat

De katoenen hoes heeft een universeel formaat en past op alle strijkplanken van 110 cm tot 130 cm lang en 30 cm tot 45 cm breed.

3. Schuimoppervlak

Een schuimlaag zorgt voor een glad en elastisch strijkoppervlak. Het strijkijzer glijdt soepel over het oppervlak en uw kledingstukken.

Meer informaties

Meer informaties

Deze universele strijkplankhoes heeft een hittebestendige zone. U kunt uw strijkijzer tijdelijk rechtstreeks op de hoes plaatsen. De gemetalliseerde onderlaag van de 100% katoenen hoes dient als parkeerzone voor alle standaard strijkijzers en stoomstrijkijzers. De hoes is een universele reservehoes met geschikte afmetingen voor diverse strijkplanken. De lengte van 110 tot 130 cm en de breedte van 30 tot 45 cm past op alle Vileda-strijkplanken. U kunt de hoes rond de strijkplank aanpassen door aan de koordjes te trekken. De hoes is van 100% katoen om kreukvorming te beperken. Het dubbellaagse materiaal met speciale schuimlaag zorgt voor een glad oppervlak zodat uw strijkijzer soepel glijdt. De universele strijkplankhoes heeft een stijlvol wit, munt en grijs vlindermotief en een grijze gemetalliseerde parkeerzone. Koop nu uw Vileda Park & Go universele strijkplankhoes voor een comfortabele strijkervaring!

De handige strijkplank met een ‘parkeerzone’ voor het strijkijzer om elke extra beweging te vermijden

1

De hoes plaatsen

Zorg ervoor dat uw universele strijkplankhoes correct is geplaatst voor u ze aan de strijkplank bevestigt.
2

De hoes aanpassen

Trek aan de twee koordjes aan het uiteinde van de hoes om ze stevig rond de plank aan te trekken.
3

De hoes bevestigen

Met de rode clip kunt u de koordjes gemakkelijk vastzetten en de hoes strak aantrekken rond de plank.

Productkenderken

Veelgestelde vragen

Als uw strijkplank 110 tot 130 cm lang en 30 tot 45 cm breed is, dan past deze universele strijkplankhoes perfect.
Dit product wordt geleverd met lange koordjes om de hoes strak aan te trekken rond uw strijkplank. Het heeft geen elastisch koord.
Dit product is verkrijgbaar in één ontwerp met muntgroen, wit en grijs vlindermotief.
Als u nog vragen hebt over onze universele strijkplankhoezen, kunt u contact met ons opnemen via ons online contactformulier. Onze klantendienst helpt u graag.
a brand of FREUDENBERG