Glitzi Power InoxOnze metalen schuurspons is veel hygiënischer en vijf keer efficiënter dan een gewone roestvrijstalen schuurspons. Dankzij de zachte kern spoelt ze gemakkelijk af en voelt aangenaam aan. Met deze spons poetst u efficiënt en comfortabel stalen potten, pannen en ovens.

Productdetails


1. Duurzame materialen

Deze schuurspons bestaat uit 36% polyestergaren, 46% staaldraad en 18% polyurethaan, waardoor een speciale oppervlaktestructuur van roestvrijstalen lussen ontstaat. Deze harmonieuze combinatie is duurzaam en verwijdert moeiteloos hardnekkig vuil.

2.

Hygiënisch

De metalen schuurspons van Vileda kan worden uitgespoeld en grondig gereinigd met schoon leidingwater zonder dat er verborgen vuildeeltjes in blijven hangen, zoals vaak het geval is bij stalen schuursponsjes. Dat maakt onze schuursponsjes hygiënischer.

3. Efficiënt schuren

Koop onze speciale roestvrijstalen schuurspons om hardnekkige vlekken, roestdeeltjes, verbrande vet-, olie- of voedselresten te verwijderen.

Meer informaties

Meer informaties

Potten en pannen schuren, is een nooit eindigende klus. Zitter er vuilresten, verbrand voedsel en vetvlekken op uw koekenpan en vuile randen op uw roestvrijstalen potten die normaal zouden moeten glanzen? Het is niet altijd makkelijk om dat hardnekkige vuil te verwijderen. De vaat en elektrische apparaten, zoals ovens, schoonmaken nadat het voedsel is verbrand of wanneer u was vergeten ze te reinigen, kost veel tijd. Gebruik onze metalen schuurpons om uw keuken weer te laten blinken! De lussen van zacht staal beschadigen uw handen niet zonder handschoenen en komen tussen de roosters van uw oven. Gebruik dit comfortabele schoonmaakmiddel voor uw dagelijkse taken en laat geen vuilrestje meer achter. Het roestvrijstalen materiaal van deze sponzen moet regelmatig worden gereinigd en gespoeld. Water en detergent dringen door in de rechthoekige metalen spons, zodat ze weer hygiënisch schoon wordt. Ze is duurzaam en herbruikbaar. In onze verpakking met 2 artikelen vindt u een tweede stalen schuurspons voor wanneer de eerste schuurspons beschadigd is. U kunt ook tegels, vloeren of meubelen met roestvrijstalen onderdelen reinigen met onze stalen schuursponzen, ze laten geen krassen of beschadigingen achter. Met onze Vileda Glitzi Inox metalen schuurspons verwijdert u vuilkorsten moeiteloos met enkele bewegingen.

Verbeterde metalen sponsjes

1

In uw keuken

Deze metalen spons is perfect voor het reinigen van werkbladen, gootstenen en ovens in alle keukens.
2

In uw badkamer

Als u schonere tegels wilt in uw badkamer, gebruik dan onze schuursponsjes om een fraaie glans te creëren.
3

Voor uw keukengerei

Reinigings- of gewone vaatdoeken volstaan niet om hardnekkig vuil van stalen potten te verwijderen. Daarvoor gebruikt u beter deze duurzame metalen schuurspons.

Productkenderken

Veelgestelde vragen

Onze Glitzi Power Inox heeft een rechthoekige vorm om in de hand te houden zoals een gewone spons of een van onze reinigingsdoeken.
Voor uw comfort en gemak is dit een dubbele verpakking met twee efficiënte sponzen.
Nee. Onze metalen schuurspons reinig uw potten doeltreffend zonder te krassen of zonder ze te beschadigen.
Als u vragen hebt over onze schoonmaakproducten of andere huishoudelijke artikelen, kunt u contact met ons opnemen via https://www.vileda.com/int/contacts/. Het team van onze klantendienst helpt u graag.
a brand of FREUDENBERG