Glitzi Always Clean

DE ULTRA-ABSORBERENDE SPONS


Artikelnummer: 114395

De Vileda Glitzi Always Clean schuurspons is ontworpen voor de hygiënische reiniging van delicate oppervlakken of servies zonder te krassen – minimale inspanning voor uitstekende schoonmaakresultaten.

  • Blijft langer schoon en hygiënisch zonder moeite
  • Makkelijk uit te spoelen dankzij de speciale schuurcoating
  • Maximale absorptie dankzij de sponskant in viscose
  • Verwijdert hardnekkig vuil zonder te krassen
  • Veilig voor antiaanbaklagen, glas en ceramiek
  • 2 stuks per verpakking

Productdetails


1.

Voor dagelijks gebruik

Ze verwijdert zelfs het meest hardnekkige vuil en vet van restjes op de vaat. Spoel de schuurspons na de vaat eenvoudig uit onder stromend water.

2.

Groot absorptievermogen

Glitzi Always Clean is een innovatieve schuurspons in viscose die geen krassen maakt. Door de hoge absorptiekracht en gemakkelijk uit te spoelen, is de Glitzi Always Clean een propere en hygiënische spons.

3.

Zachte reiniging

Aan de schuurkant, blijven er geen kruimels en vuildeeltjes aan de spons hangen, zodat deze proper en hygiënisch blijft. De schuurkant is zacht en geschikt voor alle oppervlakken, zelfs anti-kleef.

Meer informatie

Meer informatie

Optimaliseer uw dagelijkse reiniging met onze nieuwe Glitzi Always Clean. De superabsorberende viscose maakt het mogelijk om het teveel aan water op uw keuken- of badkameruitrusting in één beweging op te vegen. Het zeer kwalitatieve, zachte materiaal van de niet-krassende schuurspons laat uw bestek, porselein, antiaanbakpannen en zelfs uw aanrecht schoon achter zonder strepen of krassen. Gebruik de schuurspons vol vertrouwen en zonder inspanning.

De unieke coating van de schuurspons maakt moeiteloos komaf met vet, kruimels en ander hardnekkig vuil. Dankzij het materiaal, de vorm en het design blijven de restjes niet aan de spons plakken en kunnen ze onder de kraan worden afgespoeld – zo heeft u altijd een schone spons bij de hand wanneer u ze nodig heeft. De andere zijde bestaat uit een superabsorberend plantaardige spons.

De unieke technologie van de Glitzi Always Clean garandeert een betrouwbare absorptie en een oppervlak dat niet krast. Koop de niet-krassende schuurspons voor uw keuken vandaag nog en probeer ze uit!

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

Onze nieuwe niet-krassende schuurspons in viscose kan niet alleen in de keuken, maar in elke ruimte gebruikt worden. Het niet-krassende materiaal en de viscose zijn ook ideaal om badkamerkranen schoon te maken. Wij raden aan om de spons voor gebruik eerst te proberen op een onopvallende plek.
De Glitzi Always Clean is de ideale keukenspons: Gebruik ze om delicaat porseleinen servies of pannen met een antiaanbaklaag af te wassen of zelfs om moeiteloos hardnekkig vuil van uw keukenkranen te verwijderen. De Vileda Glitzi Always Clean is uw bondgenoot in de keuken. Wij raden aan om de spons in het algemeen eerst te proberen op een onopvallende plek.
Ja, de niet-krassende schuurspons kan in de machine gewassen worden aan max. 60 °C. Om de spons te recycleren, moet de groene schuurkant worden verwijderd en weggegooid. De rest van de spons kan gemakkelijk gecomposteerd worden.
Ondanks het niet-krassende oppervlak van de spons kan het polyurethaan toch te ruw zijn voor fijne stoffen en kledij. Om vlekken te verwijderen van kledij raden wij aan om fijnere en delicatere materialen te gebruiken.
a brand of FREUDENBERG