Pur active ColorsMaak van het vervelende dagelijkse schuren van potten en pannen een vrolijk karweitje dankzij de zachte regenboogkleurige sponzen van Vileda. Elke verpakking bevat sponzen in 4 verschillende levendige kleuren.

Productdetails


1. 4-in-1 verpakking

Deze krachtige reinigingsset biedt u niet 1 maar 4 sponzen. Elke pons heeft een bovenlaag in een ander kleur zodat ze een fraaie regenboog in uw keuken brengen.

2. Perfect voor potten en servies

Elke kleurige spons is perfect voor het reinigen van potten, pannen en serviesgoed. De dikke schuurlaag verwijdert zelfs hardnekkige resten en vuilafzettingen.

3. 100% Polyurethaan

Al onze Vileda-sponzen zijn van 100% polyurethaan, een betrouwbaar materiaal met een zeer lange levensduur die hen onderscheidt van de gewone wegwerpsponzen.

Meer informaties

Meer informaties

Borden wassen in de keuken kan veel aangenamer zijn dan u zou denken. Gewone sponzen zijn vaak niet in staat om potten en patten betrouwbaar en grondig te reinigen, waardoor we gefrustreerd raken en meer tijd aan de vaat moeten besteden dan we zouden willen. Gelukkig is dat voorgoed verleden tijd dankzij de nieuwe Vileda PU Colors 4 regenboogkleurige sponzen. Elke set bevat 4 verschillend gekleurde sponzen. De sponzen hebben regenboogkleuren: blauw, oranje, groen en paars. Breng een frisse toets in uw keuken met deze kleurrijke keuze voor een aangename en motiverende schoonmaakervaring. De gekleurde sponzen zijn gemaakt van zuiver polyurethaan, wat zorgt voor een grondig en duurzaam schuurvermogen. Ze zijn de perfecte keuze voor zowel delicaat servies als stevig keukengerei, want ze reinigen zelfs de meest hardnekkige vlekken en korsten veilig zonder krassen achter te laten. De sterk absorberende sponzen breken de vuilresten eerst af met hun schuurlaag en absorberen ze dan in enkele seconden. Koop nu de Vileda PU Colors 4 set sponzen in uw favoriete kleuren en beleef een nieuwe vorm van intuïtieve schoonmaak in de keuken.

NIEUW VERBETERD ONTWERP VAN ONZE PU COLORS 4 GEKLEURDE SPONZEN

1

Sterk absorberend

Maak uw regenboogkleurige spons nat vóór gebruik. Het sterk absorberende materiaal zal het water snel opnemen.
2

Indrukwekkende schuurkracht

Verwijder snel en grondig het laatste spoortje vet en vuil dankzij het robuuste polyurethaan.
3

Feilloze reiniging

U kunt de gekleurde spons na gebruik gemakkelijk reinigen onder de kraan en ze onmiddellijk weer gebruiken.

Productkenderken

a brand of FREUDENBERG