Pur active Colors

DE GEKLEURDE SPONS VOOR EEN DAGELIJKSE REINIGING


Artikelnummer: 160050

Moet u elke dag potten en pannen schrapen? Met Vileda's regenboogkleurige sponzen wordt dit een leuk karwei. Elke verpakking bevat sponzen in 4 verschillende levendige kleuren.


Productdetails


1. 4-in-1 verpakking

Dit krachtige schoonmaakpakket bevat 4 sponzen, elk heeft een bovenlaag in een andere kleur zodat ze uw keuken een kleurrijk tintje geven.

2.

Perfect voor potten

Elke kleurige spons is perfect voor het schrobben van uw potten, pannen en servies. De dikke schuurlaag verwijdert effectief de meest hardnekkige vlekken en vuilafzettingen.

3. 100% Polyurethaan

Al onze Vileda-sponzen van 100% polyurethaan zijn gemaakt van een betrouwbaar materiaal met een zeer indrukwekkende duurzaamheid die hen onderscheidt van de gewone wegwerpsponzen.

Meer informatie

Meer informatie

Afwassen in de keuken kan veel aangenamer zijn dan u zou denken. Veel traditionnele sponzen zijn vaak niet efficiënt om potten en pannen betrouwbaar en grondig te reinigen. Resultaat? Een gevoel van frustratie en een sleur dat niet ophoudt. Gelukkig is het tijd voor verandering dankzij de nieuwe Vileda Pur Active Colors regenboogkleurige sponzen. 

Breng een frisse toets in uw keuken met deze kleurrijke sponzen voor een aangename en motiverende schoonmaakervaring. Elke spons is gemaakt van zuiver polyurethaan, wat zorgt voor een efficiënt en duurzaam schuurvermogen. Ze zijn de perfecte keuze voor zowel delicaat servies als stevig keukengerei, want ze reinigen zelfs de meest hardnekkige vlekken en korsten zonder krassen achter te laten. Elke verpakking bevat 4 verschillende gekleurde sponzen (blauw, oranje, groen en paars). De sterk absorberende sponzen breken de vuilresten eerst af met hun schuurlaag en absorberen vervolgens het vuil in enkele seconden.

Schaf nu de Vileda Pur Active Colors 4 set sponzen aan in uw favoriete kleuren en beleef een nieuwe vorm van intuïtieve schoonmaak in de keuken.

De ergonomische en toffe spons, aan een klein prijsje

1

Sterk absorberend

Maak uw regenboogkleurige spons nat vóór gebruik. Het sterk absorberende materiaal neemt snel water op.

2

Indrukwekkende schuurkracht

Verwijder snel en grondig alle sporen van vet en vuil dankzij het sterke polyurethaan.

3

Feilloze reiniging

U kunt de gekleurde spons na gebruik eenvoudig reinigen onder de kraan en ze onmiddellijk weer gebruiken.

Productkenmerken

a brand of FREUDENBERG