Vervanging Turbo 3in1

Artikelnummer: 167749

De vervanging  voor de mop Turbo 3in1 van Vileda is de perfecte vervanging voor alle roterende mopsystemen met pedaalemmer van Vileda. Ze kan meerdere keren gewassen worden en tot wel 6 maanden lang hergebruikt worden zonder aan kwaliteit in te boeten. De combinatie van de geavanceerde microvezeltechnologie, de unieke centrale krachtzone en de franjes garandeert de beste schoonmaakresultaten op alle harde vloeren zoals tegels, laminaat en zelfs parket.1. 6 maanden durende Vileda-kwaliteit

Omdat ze in de machine gewassen kan worden zonder aan kwaliteit in te boeten, kan de vervanging  Turbo 3in1 talrijke keren hergebruikt worden en is ze optimaal voor de dagelijkse schoonmaak van de vloeren. Voor de beste schoonmaakresultaten raden we aan om ze om de 6 maanden te vervangen.

2. Zeer grondige reiniging

De Vileda-technologie en de kwaliteitsvolle materialen garanderen uitstekende en grondige schoonmaakresultaten. De mop verwijdert meer dan 99% van de bacteriën met enkel water*. Dankzij de driehoekige kop geraak je gemakkelijker op moeilijk bereikbare plekjes.

3. Verwijdert hardnekkig vuil

Dankzij de unieke centrale krachtzone, de krachtige microvezels en het nauwe contact met de vloer kan je gemakkelijk alle hardnekkige vuil verwijderen van alle harde vloeroppervlakken zoals parket, laminaat of tegels.

1

2

3

a brand of FREUDENBERG