Super Mocio Microfibre & Power

De franjemop voor een grondige schoonmaakDe speciale Super Mocio Microfibre & Power + twee 3Action vervangingen bieden alle voordelen van de verschillende navullingen - sterkte of zachtheid, afhankelijk van uw vloer! Het speciale Super Mocio pakket bestaat uit een emmer, een pers, een handvat en een Super Mocio Microfibre & Power hoofd en twee Super Mocio 3Action hoofden (blauw). Het biedt u alle voordelen van de verschillende navullingen: sterkte en zachtheid volgens uw vloeren!
Ideaal voor alle soorten vloeren (parket, tegels, linoleum, PVC, hout, vinyl). 


Productdetails


1.

Torsiekracht

Om het overtollige water te verwijderen, is het systeem uitgerust met een wringer met een innovatief "Torsion Power" systeem dat twee krachten combineert: druk en torsie voor een grotere efficiëntie.

2.

Ovale kop

Alle SuperMocio hoofden zijn ovaalvormig om elke hoek van uw huis te bereiken. Zo wordt uw reinigingsroutine vereenvoudigd.

3.

Microvezel & Power

Deze navulling combineert ultra-absorberende witte reinigingsvezels met rode vezels om hardnekkig vuil en haar te verwijderen, zelfs op delicate vloeren zoals parket. Ze blijven zeer flexibel om elk hoekje en gaatje te bereiken.

Meer informaties

Meer informaties

Deze kit bestaat uit een emmer, een pers, een handvat en een Super Mocio Microfiber & Power kop en twee Super Mocio 3Action koppen (blauw). U profiteert van de reinigingskracht van de verschillende navullingen, allemaal in dezelfde doos!

De Super Mocio Microfibre & Power refill is ideaal voor de dieptereiniging van zelfs de meest delicate vloeren dankzij het hoge absorptievermogen. Het profiteert van een innovatieve technologie, die bestaat uit het combineren van witte microvezelvezels met rode,s om een unieke reinigingsprestatie te bieden. De rode vezels helpen bij het verwijderen van hardnekkig vuil, terwijl de witte vezels haar en vuildeeltjes opvangen, terwijl ze vloeistoffen absorberen.


De Super Mocio 3Action navulling zorgt voor een diepe reiniging van de vloer voor een optimaal resultaat. De "tri-material" franjes ontvetten tegelijkertijd vlekken, verwijderen vuil en sluiten alle soorten vezels, haar en haren op.

Slimme, SuperMocio 3 Action geeft dit vuil direct vrij bij het spoelen in contact met water. Het kan worden gebruikt op alle soorten vloeren, tegels, PVC, linoleum, vinyl en parket.

De emmer is voorzien van een wringer waarmee u al het overtollige water kunt verwijderen, zodat de vloer in een handomdraai kan worden gedroogd. Vereenvoudig uw huishoudelijke taken met het Vileda SuperMocio Microfibre&Power systeem!

Viledakoppen zijn machinewasbaar op 40°C.

Productkenderken

Veelgestelde vragen

Plaats de mop naast je benen en plaats je voet zachtjes op het rode plastic hoofd. Trek de hendel dan handmatig naar boven. Verplaats de dweil voorzichtig en wees voorzichtig met het richten van de dweil op jezelf of andere voorwerpen. Ga op dezelfde manier te werk om het deksel te vervangen.
We raden aan om ze te gebruiken voor het reinigen van harde vloeren zoals parket, linoleum, tegels, vinyl- en PVC-vloeren. Bij houten of laminaatvloeren moet de kop uitgewrongen zijn met de SuperMocio wringer.
a brand of FREUDENBERG