Super Mocio Microfibre & Power

De franjemop voor een grondige schoonmaakDe speciale Super Mocio Microfibre & Power + twee 3Action vervangingen bieden alle voordelen van de verschillende navullingen - sterkte of zachtheid, afhankelijk van uw vloer!

Producteigenschappen


1. Navulling Microfibre & Power

Microfibre Power refill heeft witte reinigings- en ultra-absorberende vezels en rode vezels om hardnekkig vuil te verwijderen, zelfs op delicate vloeren zoals parket. Ze vangen vuil en haar op.

2. Navulling 3Action

Donkerblauwe microvezelzone voor het efficiënt verwijderen van vetvlekken. De rode schuurzone zorgt voor de verwijdering van vuil en hardnekkig vlekken De “ 3D” Zone zorgt voor het verwijderen van overblijvend vuil die wordt losgelaten in contact met het water.

3. Complete set

De kit bestaat uit een emmer, een pers en een steel en word met een navulling Super Mocio Microfibre & Power en twee navullingen Super Mocio 3Action (blauw) gelevert.

Meer informaties

Meer informaties

Deze kit bestaat uit een emmer, een pers, een steel, een Super Mocio Microfibre & Power kop en twee Super Mocio 3Action koppen (blauw). U profiteert dus van de reinigingskracht van de verschillende navullingen, alles in dezelfde doos! De Super Mocio Microfibre & Power navulling is ideaal voor het dieptereinigen van zelfs de meest delicate vloeren dankzij het hoge absorptievermogen. De witte microvezels ontvetten en absorberen effectief voor een snelle droging. De rode vezels verwijderen hardnekkig vuil. De Super Mocio 3Action navulling biedt een dieptereiniging voor een optimaal resultaat. De "drie-materiaal" franjes maken het mogelijk om vlekken te ontvetten, vuil te verwijderen en alle soorten vezels, haren en haren op te vangen. Slimme, SuperMocio 3 Action laat deze vlekken onmiddellijk na het spoelen in contact met water vrijkomen. Het kan gebruikt worden op alle soorten vloeren, tegels en parketvloeren.

PRODUCTKENMERKEN

a brand of FREUDENBERG