Vervanging SuperMocio Triple Action 3D

Spaanse bezemvullingDankzij zijn drie “werkingen” reinigt de SuperMocio je vloeren grondig voor een optimaal resultaat. De franjes van drie verschillende materialen ontvetten, verwijderen vlekken, maken vuil los en vangen alle soorten vezels en haartjes op.

**Verwijdert E.coli en Staphylococcus aureus van laminaten en tegels, test uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium.


Productdetails


1. Microvezels om te ontvetten

Donkerblauwe microvezelzone voor het efficiënt verwijderen van vetvlekken.

2. Rode schuur- en 3D Zone

De rode schuurzone zorgt voor de verwijdering van vuil en hardnekkig vlekken De “ 3D” Zone zorgt voor het verwijderen van overblijvend vuil die wordt losgelaten in contact met het water.

3. Snelle reiniging

De franjes van deze vervanging zijn wat breder en bieden een groter contactoppervlak voor een snellere vloerreiniging

Meer informaties

Meer informaties

Het vuil bestrijden lukt je niet … Je kunt de pluisjes en dierenhaartjes die aan je vloer blijven plakken niet meer aanzien … Je weet niet hoe je de hardnekkigste vlekken moet verwijderen … De SuperMocio 3 Action zal je helpen. Deze franjemop is je nieuwe toverstaf om het bij jou in huis te laten schitteren! Dankzij zijn drie “werkingen” reinigt de SuperMocio je vloeren grondig voor een optimaal resultaat. De franjes van drie verschillende materialen ontvetten, verwijderen vlekken, maken vuil los en vangen alle soorten vezels en haartjes op. De slimme SuperMocio 3 Action laat dit vuil onmiddellijk los bij contact met water tijdens het spoelen. Kan voor alle soorten vloeren, tegelvloeren en parket gebruikt worden. Met de SuperMocio 3 Action kan de magie van het schoonmaken beginnen! Advies Te gebruiken met de SuperMocio emmer met pers van Vileda. Deze maakt uitwringen makkelijk zonder je handen nat te hoeven maken of je te moeten bukken.

Productkenderken

Veelgestelde vragen

Ja, de SuperMocio 3 Action is compatibel met de meeste van onze Vileda emmers.
Plaats de mop naast je benen en plaats je voet zachtjes op het rode plastic hoofd. Trek de hendel dan handmatig naar boven. Verplaats de dweil voorzichtig en wees voorzichtig met het richten van de dweil op jezelf of andere voorwerpen. Ga op dezelfde manier te werk om het deksel te vervangen.
Ja, het handvat is compatibel met SuperMocio SoftL, SuperMocio Micro en Katoen, SuperMocio Microfiber Clean en SuperMocio Microfiber & Power borstels.
We raden aan om het te gebruiken voor het reinigen van harde vloeren zoals parket, linoleum, tegels, vinyl- en PVC-vloeren. Voor houten of laminaatvloeren moet de kop uitgewrongen zijn met de SuperMocio wringer.
a brand of FREUDENBERG