Dermo PlusDe Dermo Plus anti-allergische handschoenen zijn dermatologisch getest en geschikt voor mensen met allergie. Dankzij de katoenen voering zijn onze schoonmaakhandschoenen comfortabel om te dragen.


Productdetails


1. Geen latex

De anti-allergische handschoenen zijn volledig latexvrij en gemaakt van 100% resistent nitril. Dat maakt ze ideaal voor personen met een allergie en personen met gevoelige handen.

2. Katoenen voering

De handschoenen hebben een absorberende katoenen voering. Dit zorgt voor extra comfort en voorkomt dat uw handen gaan zweten.

3. Hoge chemische weerstand

De anti-allergische nitril handschoenen zijn zeer goed bestand tegen oliën, zuren, terpentijn, bleekmiddel, verf, oplosmiddelen en ovenreinigers en bieden tegelijk een uitstekend tastgevoel.

Meer informaties

Meer informaties

De Dermo Plus anti-allergische handschoenen zijn een huidvriendelijke bescherming voor gevoelige handen. Ze zijn gemaakt van duurzaam en resistent nitril, ideaal voor mensen die lijden aan allergieën. Als u eczeem of dermatitis hebt, dan zijn deze handschoenen de juiste keuze. Nitril is bovendien zeer lekbestendig en biedt barrièrebescherming. Deze sterke handschoenen zijn geschikt voor diverse sectoren en doeleinden, zoals tuinieren of reiniging met chemicaliën. Ze zijn zelfs goedgekeurd voor gebruik met voedsel. Koop deze handschoenen nu voor uw dagelijkse huishoudelijke taken! De katoenen voering zorgt voor extra draagcomfort. Ze zijn ook bestand tegen de meeste reinigingsmiddelen en vele andere chemische stoffen. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw gevoelige huid, want deze anti-allergische handschoenen beschermen uw handen tegen alle irritaties. Het nitrilmateriaal is 100% latexvrij en dus geschikt voor mensen met een allergie. Nitril is het synthetische alternatief voor latex en de handschoenen zijn handig, duurzaam en herbruikbaar. De vingertoppen hebben een ruwere afwerking zodat uw vingers niet uitglijden. Dat is handig bij het afwassen of andere delicate werkjes. De handschoenen zijn niet alleen robuust en sterk, ze bieden ook een uitstekend tastgevoel voor elk soort werk. Deze handschoenen zijn bestand tegen zowel druk als rek en zijn een lichtgewicht en comfortabel hulpmiddel. De katoenen voering zorgt voor gebruik zonder zweten. Het nitril past zich flexibel aan de vorm van uw handen aan, omdat uw lichaamswarmte het nitril opwarmt. Koop nu uw handige Dermo Plus anti-allergische handschoenen en profiteer van de voordelen van nitril handschoenen!

de latexvrije handschoen speciaal voor gevoelige handen

1

Comfortabel om te dragen

Dankzij de katoenen voering kunt u deze handschoenen gemakkelijk aan- en uittrekken. Uw handen zweten niet en dat geeft een comfortabel gevoel.

2

Stevige grip voor de vingers

Deze handschoenen hebben een antislipzone aan de vingertoppen. Dat is vooral nuttig bij het hanteren van servies of andere delicate voorwerpen.

3

Nitrilmateriaal

De handschoenen zijn gemaakt van uiterst duurzaam nitrilmateriaal. Nitril is uitstekend bestand tegen insnijdingen en doorboringen – drie tot vijf keer beter dan latex.

Productkenderken

Veelgestelde vragen

De anti-allergische handschoenen in stevig nitril zijn herbruikbaar. U kunt ze na elk schoonmaakproces veilig afwassen en hergebruiken.
Onze Dermo Plus nitril handschoenen hebben een katoenen voering en hebben geen extra poeder nodig. Het katoen maakt het gemakkelijk om de handschoenen aan- en uit te trekken.
Elke set bevat één paar anti-allergische handschoenen. Ze zijn verkrijgbaar in de maten Small, Medium en Large.
De handschoenen zijn zeer goed bestand tegen diverse oplosmiddelen, reinigingsmiddelen en andere chemische stoffen.
a brand of FREUDENBERG