Header teaser_topic_e-sweeper_1600x400.jpg

Wat de Vileda Easy Sweep zo handig maakt?

INT_CopyImage1_Floor2_00011027.jpg

Wat de Vileda Easy Sweep zo handig maakt?

Je moet eigenlijk stofzuigen, maar je hebt niet de energie om de stofzuiger te pakken, de stekker in het stopcontact te steken en alles nadien weer op te bergen? Dan is de Vileda Easy Sweep de oplossing. Wat is het? De Vileda Easy Sweep is een lichtgewicht rolveger waarmee je kruimels, stof, haren en ander vuil van de vloer kunt opvegen.

Waar kan ik hem gebruiken?

INT_CopyImage4_Floor2_00011027.jpg

Waar kan ik hem gebruiken?

Geschikt voor alle harde vloeren en kortpolig tapijt. Je kunt hem bijna overal in huis gebruiken en gemakkelijk verplaatsen.

Hoe maakt hij mijn leven gemakkelijker?

INT_CopyImage2_Floor2_00011027.jpg

Hoe maakt hij mijn leven gemakkelijker?

De draadloze Vileda Easy Sweep weegt minder dan 1kg en is dus makkelijk te gebruiken, zelfs voor mensen met beperkte mobiliteit. Als iemand suiker morst of chips laat vallen, pak dan snel de Easy Sweep en veeg alles op. De Easy Sweep is perfect voor een regelmatige, snelle veegbeurt en omdat hij geen lawaai maakt, kun je hem ook gebruiken wanneer je peuter slaapt.

INT_CopyImage3_Floor2_00011027.jpg

De gepatenteerde soepele, tegengesteld draaiende rollen met V-vormige bladen vegen de vloer met 1800 omwentelingen per minuut, zodat ze een luchtstroom creëren en het vuil efficiënt oppakken. Je kunt de rollen makkelijk verwijderen en afspoelen. Ze zijn droog in enkele seconden, zodat je de veegmachine gemakkelijk schoon kunt houden.
Dankzij het compacte ontwerp is de Easy Sweep ook eenvoudig op te bergen. Ssst, vertel niemand jouw geheim om de vloeren elke dag weer netjes te houden.

a brand of FREUDENBERG