PetPro Microvezelhanddoek

om uw huisdier snel, efficiënt en op een zachte manier schoon en droog te wrijven


Artikelnummer: 172651

Met de Vileda PetPro Microvezelhanddoek, wrijft u uw huisdier doeltreffend, snel en op een zachte manier schoon en droog.

Vermijd een nat boeltje in huis! De Vileda PetPro is een sneldrogende zachte handdoek in microvezels die snel alle vocht absorbeert wanneer u uw huisdier afdroogt.

Bovendien verwijdert de speciale wafelstructuur, die is ontwikkeld met het oog op duurzaamheid, ook het vuil. Vergeet hem dus niet klaar te leggen voor na de volgende wandeling!

Koop de Vileda PetPro Microvezelhanddoek nu!


Producteigenschappen


1. De kracht van microvezels

Dankzij de microvezels wrijft u de vacht en poten van uw huisdier met de PetPro snel en doeltreffend schoon en droog. Zij houden er nu eenmaal van om buiten pret te maken, zelfs bij regenweer. Dat mag dus geen reden om er zelf niet van te genieten! Ook na een bad is deze handdoek een aanrader.

2.

Snelle absorptie en snel droog

Dankzij het sterke absorptievermogen van de PetPro Microvezelhanddoek wrijft u uw huisdier snel en efficiënt droog. De zachte ‘wafelstructuur’ zorgt voor een zachte vuilopname. Ook is hij sneller weer droog dan katoenen handdoeken en is hij steeds klaar voor gebruik na de volgende wandeling!

3.

Super duurzaam

Vanaf nu heeft u geen talrijke handdoeken meer nodig om uw huisdier af te drogen. Onze handdoek kan in de machine gewassen worden aan max. 60 °C en gaat meer dan 400 wasbeurten mee*. Gemaakt met het oog op duurzaamheid.

*getest tijdens een interne laboratoriumtest
 

Belangrijkste voordelen

1

Snel schoon- en droogwrijven

De Vileda PetPro Microvezelhanddoek met zachte ‘wafelstructuur’ maakt het mogelijk om uw huisdier na het wandelen of buitenspelen in de regel of na een bad, snel en doeltreffend droog en schoon te wrijven.

2

Sneller droog

Onze microvezelhanddoek is ook sneller droog dan gewone katoenen handdoeken. De Vileda PetPro Microvezelhanddoek droogt in zo’n 4 uur, terwijl dat bij gewone katoenen handdoeken veel langer duurt*.

*getest tijdens een interne laboratoriumtest
 

3

Super duurzaam

De handdoek kan in de machine gewassen worden aan max. 60 °C en gaat meer dan 400 wasbeurten mee*. U hoeft dan ook niet meer bang te zijn dat uw huis vuil wordt na een wandeling of bad.

*getest tijdens een interne laboratoriumtest
 

Productkenmerken

Meer informatie

Meer informatie

Met de Vileda PetPro Microvezelhanddoek wrijft u uw huisdier na een wandeling of bad snel en doeltreffend schoon en droog. In vergelijking met gewone katoenen handdoeken maakt onze microvezelhanddoek met ‘wafelstructuur’ het mogelijk om uw huisdier beter en op een zachtere manier schoon te wrijven, terwijl het vocht snel geabsorbeerd wordt. In zo’n 4 uur is hij alweer droog, wat in het geval van gewone katoenen handdoeken wel 16 uren duurt*.   

Deze handdoek in microvezels werd ontwikkeld met het oog op duurzaamheid en gaat meer dan 400 wasbeurten mee*. Hij kan gewassen worden aan max. 60 °C.

 

Klein huisdier? Groot huisdier? Geen probleem! Er zijn twee maten beschikbaar: M en XL (45 x 70 en 65 x 100 cm).

 

Koop uw Vileda PetPro Microvezelhanddoek nu!

*getest tijdens een interne laboratoriumtest

 

Veelgestelde vragen

In elk verpakking zit één grijze handdoek.
De handdoek bestaat in twee maten. Maat M meet 45 x 70 cm, terwijl maat XL 65 x 100 cm groot is.
U kunt de handdoek in de machine wassen aan max. 60 °C. Gebruik geen wasverzachter of bleekmiddel en was de handdoek met gelijkaardige kleuren. Wassen op lage temperatuur kan de levensduur van de handdoek verlengen en helpt het milieu te beschermen. Voor een perfect zacht aanvoelen raden we aan om de handdoek te wassen voor het eerste gebruik.
a brand of FREUDENBERG