Duactiva

DE ANTI-STOFBEZEM


Artikelnummer: 151222

Dankzij de combinatie van de speciale borstelharen en een stofdicht schuimrubber gedeelte vangt de Vileda Duactiva een breed scala aan stof, haren en vuildeeltjes op, zelfs op een oneffen oppervlak. En dit zonder stof te doen opwaaien.


Productdetails


1.

2in1-technologie

De Duactiva anti-stofbezem combineert een zachte schuimlaag met stevige synthetische haren om al het vuil in één beweging te verzamelen voor een schone poetsbeurt.

2.

Telescopische bezemsteel

In combinatie met de Vileda telescopische bezemsteel is onze anti-stofbezem een handig schoonmaakmiddel voor mensen van alle lengtes. Pas eenvoudig de lengte van de telescopische steel aan tussen 75 en 130 cm voor een persoonlijk en eenvoudig gebruik.

3. Geen opwaaiend stof

Naast zijn borstelharen heeft de Duactiva ook een schuimstrook. Deze verzamelt niet alleen stof op gladde oppervlakken maar vormt ook een barrière die voorkomt dat het stof zich kan verspreiden.

Meer informatie

Meer informatie

Droomt u ervan om al het stof uit uw interieur te verwijderen in plaats van het overal te verspreiden?

Het schuimgedeelte van deze borstel is speciaal ontworpen om het fijnste stof effectief op te vangen. Dankzij het intelligente ontwerp combineert de Vileda anti-stofbezem twee functies voor een optimale reiniging in één enkele werkgang. De afneembare schuimrubberstrip kan worden afgespoeld met water om het verzamelde vuil te verwijderen.

Het borstelgedeelte vangt vuil, grotere deeltjes en haren op, zowel op gelijke als ongelijke oppervlakken. Het schuimdeel vangt fijn stof op en vormt een barrière tegen het opwaaien van stof op gladde oppervlakken. Dit systeem zorgt voor het effectief vegen van PVC, hout en tegelvloeren, aangezien beide delen het gehele te reinigen oppervlak behandelen.
 
We hebben het ontwerp van de Duactiva-borstel verbeterd om een onberispelijke reiniging van de smalste hoeken en krappe ruimtes te garanderen. De schuine harde haren op de slimme borstelkop in combinatie met de uitschuifbare telescopische bezemsteel maken het mogelijk om zowel smalle hoeken als de achterkant van de meubels en de onderkant van de zetels te bereiken. Om uw meubels, muren en deuren te beschermen bij het vegen, is de borstelkop uitgerust met thermoplastische elastomeer randen om krassen en stoten te voorkomen.

Allergiepatiënten moeten een schone en stofvrije ruimte hebben. De Duactiva borstel helpt u om fijnstof van uw vloer te verwijderen dankzij de stofbarrière.

Dankzij de telescopische bezemsteel, die tussen 75 en 130 cm kan variëren, is Vileda's Duactiva geschikt voor mensen van verschillende lengtes. Deze past zich gemakkelijk aan ieders behoeften aan.

Aarzel niet om onze andere schoonmaakproducten te ontdekken, zoals onze bezems, dweilhoezen, elektrische bezems, schrobmachines of borstels.

Dankzij Vileda's Duactiva anti-stofborstel is het nog nooit zo eenvoudig geweest om vuil grondig uit uw huis te verwijderen. Profiteer ervan en haal nu dit slimme schoonmaakmiddel in huis!

De borstel die in één beweging het vuil verwijdert zonder het stof te doen opwaaien.

1

Schuine borstelharen

De Duactiva anti-stofbezem heeft harde en schuine borstelharen die onder het schuim uitsteken om hoeken, randen en smalle ruimtes gemakkelijk te bereiken.

2

Afneembare anti-stofbarrière

Om de schuimstrook gemakkelijk schoon te maken kan u deze eenvoudig verwijderen, u hoeft deze dan enkel af te spoelen met water en te laten drogen voor u de anti-stofbezem weer gebruikt.

3

Bescherming van het meubilair

De afgeronde randen van de Vileda Duactiva zijn uitgerust met zachte rubberen beschermers om het beschadigen van meubels, muren of deuren te voorkomen.

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

Ja, u kunt de bezemsteel en de borstelkop met alle standaardbezems uitgerust met een schroefdraad combineren.
De borstelkop van de Duactiva is 33 cm breed.
De Vileda anti-stofbezem is geschikt voor alle harde vloeren binnenshuis, zoals laminaat, tegels van keukens of droge badkamervloeren. Hij is niet bestemd voor gebruik buitenshuis. Wel bieden we u een ruim gamma andere hulpmiddelen aan zoals sponzen, handschoenen, microvezeldoeken met een emmer en dweilen voor het reinigen van vloeren, schoonmaakproducten voor ramen en zelfs robotstofzuigers. Bekijk ook onze hoogwaardige wasverzorgingsproducten, zoals strijkplanken, uitschuifbare droogrekken en droogmolens om uw huishouduitrusting te verbeteren met Vileda-producten!
Als u het antwoord op uw vraag niet hebt gevonden of meer informatie wenst, kunt u contact opnemen met onze klantendienst via https://www.vileda.com/en_mena/contacts/ . De medewerkers van de klantendienst helpen u graag verder en staan tot uw beschikking.
a brand of FREUDENBERG