Vileda Duactiva – stofvrije bezemDoor de combinatie van de speciale borstelharen en een schuimrubber gedeelte verzamelt de Vileda Duactiva alle stof, haren en vuildeeltjes, zelfs op een oneffen ondergrond, zonder stof te doen opwaaien.

Producteigenschappen


1. 2in1-bezem

De Duactiva antistofbezem combineert een zachte schuimlaag met stevige, synthetische haren om al het vuil in één beweging te verzamelen.

2. Telescopische steel

Dankzij de meegeleverde telescopische steel is onze antistofbezem een handig hulpmiddel voor mensen van elke grootte. U kunt de lengte van de telescopische steel instellen van 75 tot 130 cm voor een gemakkelijke en individuele bediening.

3. Geen opwaaiend stof

De Vileda Duactiva-bezem heeft naast borstelharen ook een schuimstrook, die stof verzamelt op gladde oppervlakken, maar ook een barrière vormt die voorkomt dat het stof zich verspreidt.

Meer informaties

Meer informaties

Wilt u uw huis grondig vegen in plaats van alleen maar stofdeeltjes te verspreiden? Het schuimgedeelte van de antistofbezem is speciaal ontworpen om zelfs het fijnste stof efficiënt op te vegen. Door het slimme ontwerp combineert de Vileda antistofbezem twee functies voor een optimaal reinigingsresultaatin één beweging. De borstelzijde verzamelt vuil, grotere stofdeeltjes en (dieren)haren op vlakke of oneffen oppervlakken. De schuimzijde verzamelt fijn stof en vormt een barrière voor het opwaaien van stof op gladde oppervlakken. Dit garandeert efficiënt vegen van diverse vloeren, omdat het volledige veegoppervlak met de twee functies wordt behandeld. Om ook de kleinste hoeken en smalle ruimtes te reinigen, werd het ontwerp van de Duactiva-bezem verbeterd. Dankzij de harde haren, die nu een hoekige punt hebben, de smalle borstelkop en de uitschuifbare, telescopische steel kunt u de kleinste hoekjes achter kasten en onder zitbanken bereiken. Voor allergiepatiënten is het belangrijk de slaapkamers schoon en stofvrij te houden. De Vileda Duactiva antistofbezem verwijdert al het fijn stof dankzij de antistofbarrière. U kunt de schuimstrook verwijderen en met water afspoelen. De telescopische steel maakt de Vileda Duactiva geschikt voor mensen van verschillende grootte. Dankzij het bereik van 75 tot 130 cm kunt u de bezem individueel aanpassen aan uw behoeften. Om meubels, muren en deuren te beschermen, hebben we de borstelkop van de antistofbezem voorzien van rubberen randen van thermoplastische elastomeren die krassen en beschadiging voorkomen. Bekijk ook onze andere producten, zoals onze moppen, mopvervangingen, elektrische veegmachines, schuurmachines en borstels. Uw huis grondig vegen was nog nooit zo eenvoudig en efficiënt als met de Vileda Duactiva antistofbezem. Profiteer ervan en koop dit slimme schoonmaakhulpmiddel nu!

NIEUW, VERBETERD ONTWERP

1

Hoekige punten

De Duactiva antistofbezem heeft borstelharen met harde, hoekige punten die onder het schuim uitkomen om hoeken, randen en smalle ruimtes gemakkelijk te bereiken.
2

Afneembare antistofbarrière

U kunt de schuimstrook gemakkelijk schoonmaken door ze te verwijderen, af te spoelen met water en te laten drogen voor u de antistofbezem weer gebruikt.
3

Bescherming van het meubilair

De afgeronde hoeken van de Vileda Duactiva hebben zachte rubberen stootranden om beschadiging van meubels, muren of deuren te voorkomen.

Veelgestelde vragen

Ja, u kunt de bezemsteel en de borstelkop met alle standaardbezems met een schroefdraad combineren.
De borstelkop van de Vileda Duactiva-antistofbezem is 33 cm breed.
De Vileda antistofbezem is geschikt voor alle harde vloeren binnenshuis, zoals laminaat of tegels van keuken- of badkamervloeren. Hij is niet bestemd voor gebruik buitenshuis, maar we hebben een ruim gamma andere hulpmiddelen, zoals sponzen, handschoenen, microvezelmoppen met een emmer en hoezen voor het reinigen van vloeren, ramen en zelfs robotstofzuigers. Bekijk ook onze wasverzorgingsproducten, zoals strijkplanken, uitschuifbare droogrekken en droogmolens om uw huishouduitrusting te verbeteren met Vileda-producten!
Als u nog vragen of opmerkingen hebt of meer informatie wenst, kunt u contact opnemen met onze klantendienst via https://www.vileda.com/en_mena/contacts/ . De medewerkers van de klantendienst helpen u graag met alle vragen en problemen en zullen u alle informatie geven die u nodig hebt.

PRODUCTKENMERKEN

a brand of FREUDENBERG