DuactivaDoor de combinatie van de speciale borstelharen en een schuimrubber gedeelte verzamelt de Vileda Duactiva alle stof, haren en vuildeeltjes, zelfs op een oneffen ondergrond, zonder stof te doen opwaaien.

Productdetails


1. 2in1-bezem

De Duactiva antistofbezem combineert een zachte schuimlaag met stevige, synthetische haren om al het vuil in één beweging te verzamelen.

2. Telescopische steel

In combinatie met de Vileda telescoopsteel is onze stofmop een praktisch reinigingsmiddel voor mensen van alle maten. De lengte van de telescoopsteel kan eenvoudig worden aangepast tussen 75 en 130 cm voor een persoonlijke en eenvoudige bediening.

3. Geen opwaaiend stof

De Vileda Duactiva-bezem heeft naast borstelharen ook een schuimstrook, die stof verzamelt op gladde oppervlakken, maar ook een barrière vormt die voorkomt dat het stof zich verspreidt.

Meer informaties

Meer informaties

Droomt u ervan om al het stof uit uw huis te verwijderen in plaats van het overal te verspreiden?

Het schuimgedeelte van deze stofmop is speciaal ontworpen om het fijnste stof effectief op te vangen. Dankzij het intelligente ontwerp combineert de Vileda stofmop twee functies voor een optimale reiniging in één enkele werkgang. De afneembare schuimrubberstrip kan worden afgespoeld met water om het verzamelde vuil te verwijderen.

Het borstelgedeelte vangt vuil, grotere deeltjes en haren op gladde of ongelijke oppervlakken op. Het schuimdeel vangt fijn stof op en vormt een barrière tegen het optillen van stof op gladde oppervlakken. Dit systeem zorgt voor het effectief vegen van PVC, hout en tegelvloeren, aangezien beide delen het gehele te reinigen oppervlak behandelen.

We hebben het ontwerp van de Duactiva-borstel verbeterd om een onberispelijke reiniging van de smalste hoeken en krappe ruimtes te garanderen. De schuine harde haren op de kop van de slimme borstel in combinatie met de uitschuifbare telescopische handgreep maken het mogelijk om zowel strakke hoeken als de achterkant van de meubels en de onderkant van de banken te bereiken. Om uw meubels, muren en deuren te beschermen bij het vegen, hebben we de borstelkop uitgerust met thermoplastische elastomeerflenzen om krassen en stoten te voorkomen.

Allergiepatiënten moeten een schone en stofvrije ruimte hebben. De Duactiva bezem helpt u om fijnstof van uw vloer te verwijderen dankzij de stofbarrière.
Dankzij het telescopische handvat dat varieert tussen 75 en 130 cm is Vileda's Duactiva geschikt voor mensen van verschillende grootte. Het kan gemakkelijk worden aangepast aan ieders behoeften.

Aarzel niet om onze andere reinigingsproducten te ontdekken, zoals onze bezems, bezemhoezen, elektrische bezems, schrobmachines of borstels.

Dankzij Vileda's Duactiva stofdoek is het nog nooit zo eenvoudig geweest om vuil grondig uit uw huis te verwijderen. Profiteer ervan en haal nu dit slimme schoonmaakmiddel!

De bezem die in één beweging het vuil verwijdert zonder het stof te doen opwaaien

1

Hoekige punten

De Duactiva antistofbezem heeft borstelharen met harde, hoekige punten die onder het schuim uitkomen om hoeken, randen en smalle ruimtes gemakkelijk te bereiken.
2

Afneembare antistofbarrière

U kunt de schuimstrook gemakkelijk schoonmaken door ze te verwijderen, af te spoelen met water en te laten drogen voor u de antistofbezem weer gebruikt.
3

Bescherming van het meubilair

De afgeronde hoeken van de Vileda Duactiva hebben zachte rubberen stootranden om beschadiging van meubels, muren of deuren te voorkomen.

Productkenderken

Veelgestelde vragen

Ja, u kunt de bezemsteel en de borstelkop met alle standaardbezems met een schroefdraad combineren.
De borstelkop van de Vileda Duactiva-antistofbezem is 33 cm breed.
De Vileda antistofbezem is geschikt voor alle harde vloeren binnenshuis, zoals laminaat of tegels van keuken- of badkamervloeren. Hij is niet bestemd voor gebruik buitenshuis, maar we hebben een ruim gamma andere hulpmiddelen, zoals sponzen, handschoenen, microvezelmoppen met een emmer en hoezen voor het reinigen van vloeren, ramen en zelfs robotstofzuigers. Bekijk ook onze wasverzorgingsproducten, zoals strijkplanken, uitschuifbare droogrekken en droogmolens om uw huishouduitrusting te verbeteren met Vileda-producten!
Als u nog vragen of opmerkingen hebt of meer informatie wenst, kunt u contact opnemen met onze klantendienst via https://www.vileda.com/en_mena/contacts/ . De medewerkers van de klantendienst helpen u graag met alle vragen en problemen en zullen u alle informatie geven die u nodig hebt.
a brand of FREUDENBERG