3Action

EEN BORSTEL VOOR ALLEN


Artikelnummer: 142158

De Vileda 3Action-borstel zorgt voor een onberispelijke en uiterst efficiënte reiniging binnenshuis. Dankzij zijn 3 verschillende soorten vezels in één krachtige borstel garandeert deze een doeltreffende en vlotte reiniging.


Productdetails


1.

3 vezeltypes

Drie vezeltypes met verschillende kleuren vormen samen de ultieme borstel voor een snelle en grondige reiniging.

2.

Robuuste haren

De krachtige borstelkop vangt alle vuildeeltjes op zonder dat ze vast komen te zitten.

3. Geschikt voor diverse vloertypes

De veelzijdige rubberen 3Action-borstel is geschikt voor diverse vloeren, zoals laminaat, tegels, PVC of hout. U kunt hem gebruiken in uw keuken, bad- of woonkamer.

Meer informatie

Meer informatie

Ontdek de pure innovatie en het intuïtief gebruik met de Vileda 3Action-borstel. Enkel een lichte druk is nodig om de 3Action-borstel op uw vloeren te gebruiken en te hanteren.

In tegenstelling tot de klassieke borstels met enkelvoudige borstelharen, zorgt ons originele vezelsysteem met drie lagen voor een snelle en grondige reiniging op diverse vloertypes in maar enkele bewegingen. Voor zeer kleine vuil- en stofdeeltjes hebben we het ultrafijne zwarte vezelgedeelte toegevoegd, dat zelfs de kleinste korrels opneemt en uw vloer ongerept laat. Grotere deeltjes worden opgevangen door het grijze vezeldeel die ook dierenharen of grotere hoeveelheden stof opnemen. Ten slotte kunt u voor een grondige reiniging van de hoeken vertrouwen op de rode borstelharen die zich aan de buitenkant bevinden, deze kunnen zelfs de lastigste hoekjes schoonvegen. De robuuste en duurzame haren zijn gemaakt van gerecycleerd PET, deze staan er bekend voor erg sterk te zijn en verzekeren een milieuvriendelijk productieproces.

Zoals voor al onze Vileda-producten steunen wij een duurzame productie. Er is maar een lichte druk nodig om de 3Action-borstel te hanteren.

Dankzij het zeer lichte ontwerp zegt u vaarwel tegen het vermoeiende buigen en strekken bij de dagelijkse reiniging en kunt u de bezem makkelijk opbergen.

Bekijk ook onze andere producten, zoals de microvezelmoppen. Haal snel uw Vileda 3Action-borstel en vervang uw oude vuilblik door dit veelzijdige product dat elke tegel in uw huis laat glanzen en schitteren.

De ultralichte borstel om alle soorten vuil te verwijderen.

1

Met de telescopische bezemsteel

De flexibele borstelkop is compatibel met alle telescopische bezemstelen van Vileda voor comfortabel onderhoud van de vloeren.

2

Vegen zonder druk

Dankzij het flexibele en intuïtieve ontwerp van de vezels hoeft u geen druk uit te oefenen bij het vegen.

3

Nauwkeurig reinigen van hoeken

Met de hoekborstelharen bereikt u zelfs de lastigste plekjes.

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

De 3Action-borstel is een zachte borstel die geschikt is voor diverse vloeren. U kunt hem gebruiken op laminaat, PVC, hout of tegels zonder krassen achter te laten.
Al onze borstels zijn compatibel met de telescopische bezemstelen van Vileda. Dit voor een handig en eenvoudig gebruik.
Natuurlijk, dankzij het robuuste ontwerp van de 3Action-borstel met de zilverkleurige strengen verzamelt deze alle haren en is deze zeker geschikt voor gezinnen met huisdieren. Resultaat? De borstel is een geweldige bondgenoot voor gezinnen met katten, honden of andere huisdieren.
De 3Action-borstel is voornamelijk bedoeld voor binnenshuis. U kunt hem echter ook gebruiken voor de buiteningang of vergelijkbare ruimtes als u niet over de juiste uitrusting beschikt. Voor langdurig buitengebruik raden we u aan om een andere soort borstel aan te schaffen.
Ja, de innovatieve combinatie van drie soorten vezels maakt deze borstel een bijzonder flexibel reinigingsaccessoire. In slechts een paar minuten kunt u de hoeken schoonmaken en onder het meubilair vegen.
a brand of FREUDENBERG