3ActionDe Vileda 3Action-bezem zorgt voor een verbeterde en uiterst efficiënte reiniging binnenshuis. 3 verschillende soorten vezels in één krachtige borstel garanderen een doeltreffende en vlotte reiniging.

Productdetails


1. 3Action-vezels

Drie verschillende vezels in verschillende kleuren vormen samen de ultieme bezem voor een snelle en grondige reiniging.

2.

Robuuste haren

De krachtige borstelkop vangt alle vuildeeltjes op zonder dat ze vast komen te zitten. 

3. Geschikt voor diverse vloertypes

De veelzijdige rubberen 3Action-bezem is geschikt voor diverse vloeren, zoals laminaat, tegels, PVC of hout. U kunt hem gebruiken in uw keuken, bad- of woonkamer.

Meer informaties

Meer informaties

Ervaar pure innovatie en intuïtieve bediening met de Vileda 3Action-bezem. In tegenstelling tot gewone bezems met enkelvoudige borstelharen, zorgt ons originele vezelsysteem met drie lagen voor een snelle en grondige reiniging in enkele bewegingen. Voor zeer kleine vuil- en stofdeeltjes hebben we het ultradunne zwarte vezelgedeelte toegevoegd, dat zelfs de kleinste korrels opneemt. Grotere deeltjes worden opgevangen door de zone met zilveren strengen die ook huisdierharen of grote hoeveelheden pluizen opnemen. En voor een grondige hoekreiniging kunt u vertrouwen op de buitenste rode vezels, die zelfs de lastigste hoekjes schoonvegen. De robuuste en duurzame haren zijn gemaakt van gerecycleerd PET, dat erg sterk is en borg staat voor een milieuvriendelijk productieproces. Zoals met al onze Vileda-producten steunen we een duurzame productie. Er is weinig druk nodig om te vegen met de 3Action-bezem. Het zeer lichte ontwerp maakt een einde aan het vermoeiende buigen en strekken bij de dagelijkse reiniging en maakt de bezem makkelijk op te bergen. Bekijk ook onze andere producten, zoals de microvezelmoppen. Haal snel uw Vileda 3Action-bezem en vervang uw oude vuilblik door dit veelzijdige product dat elke tegel in uw huis laat glanzen en schitteren.

De superlichte bezem om alle soorten vuil te verwijderen

1

Combineer met een telescopische steel

Deze flexibele borstelkop past bij alle Vileda-telescopische stelen voor comfortabel onderhoud van de vloeren.
2

Vegen zonder druk

Dankzij het intuïtieve en gladde ontwerp hoeft u geen druk uit te oefenen bij het vegen.
3

Nauwkeurig reinigen van hoeken

Met de hoekborstelharen bereikt u zelfs de lastigste plekjes.

Productkenderken

Veelgestelde vragen

De 3Action-bezem is een zachte bezem voor diverse binnenvloeren. U kunt hem gebruiken op laminaat, PVC, hout of tegels zonder krassen achter te laten.
Al onze bezems kunnen worden gecombineerd met onze telescopische stelen.
Ja, het robuuste ontwerp van de 3Action-bezem met de zilverkleurige strengen verzamelt haren en is bijzonder geschikt voor gezinnen met huisdieren.
De 3Action-bezem is voornamelijk bedoeld voor binnenshuis. U kunt hem echter ook gebruiken voor de ingang buiten of gelijkaardig zones als u geen speciale buitenborstel hebt. Als u een buitenborstel wenst, kunt u beter een andere borstel aanschaffen.
Ja, de innovatieve combinatie van drie soorten vezels maakt deze bezem tot een bijzonder flexibel reinigingsaccessoire. In een paar minuten kunt u de hoeken schoonmaken en onder het meubilair vegen.
a brand of FREUDENBERG