NIEUW: Turbo 3in1

Roterende bezem met pedaalemmer, complete set


Artikelnummer: 167751

De Turbo 3in1 Set is ontworpen voor het hygiënisch reinigen van alle vloeren met  een minimale inspanning. Dankzij de innovatieve microvezelmix en de pedaalemmer krijgt u uitstekende schoonmaakresultaten.

 • Verwijdert meer dan 99% van de bacteriën met alleen water
 • Gemakkelijk te hanteren emmer, zelfs wanneer deze volledig gevuld is
 • Werkt op alle vloertypes dankzij instelbare vochtigheid
 • Wasbare dweilkop
 • Telescopische steel voor comfortabel gebruik
 • Reinigt moeiteloos moeilijk bereikbare hoeken
 • Spatbescherming beschermt kleding

Productdetails


1. Verwijdert bacteriën en virussen*

De microvezelmix van de mop verwijdert meer dan 99% van de bacteriën en virussen met enkel water. Zelfs hardnekkig vuil wordt van alle vloertypes verwijderd zonder gebruik te moeten maken van chemische producten.

2. Zonder moeite en zonder bukken

Plaats de kop van de Turbo 3in1 eenvoudigweg in de centrifugepers en druk op de pedaal om de mop uit te wringen. U hoeft zich zelfs niet meer te bukken. De mop met de handen uitwringen is verleden tijd.

3. Wasbare mop

Nadat u de franjemop en de emmer gebruikt heeft, kunt u de kop van de mop gemakkelijk afnemen en in de machine wassen aan max. 30 °C.

Meer informatie

Meer informatie

#LOVEITCLEAN

 • volledige set bestaande uit een emmer, een steel en een franjemop – samengesteld uit meer dan 30% gerecycleerd materiaal
 • vervaardigd in Europa – verlaagde CO2-voetafdruk
 • de kop in microvezels kan in de machine gewassen en hergebruikt worden
 • verwijdert 99% van de bacteriën en virussen met enkel water*
 • de microvezelmop is OEKO-TEX® STANDARD 100-gecertificeerd en de emmer is gecertificeerd Plastica Seconda Vita.

 

De mop/emmer-set Turbo 3in1 van Vileda is het ideale schoonmaaksysteem voor alle vloeren. De centrifugepers maakt het schoonmaken snel en gemakkelijk en bespaart u kostbare tijd. De set bestaat uit een franjemop en een emmer met roterende pedaalpers om de mop uit te wringen. 

Ideaal voor het dweilen van alle harde vloeroppervlakken, inclusief hout en laminaat. U hoeft uw mop na het spoelen niet handmatig uit te wringen, het 360°-centrifugesysteem doet het zware werk voor u.

Hij is gemakkelijk in gebruik en zelfs hardnekkig vuil wordt grondig schoongemaakt. De microvezels in de mop verwijderen meer dan 99% van alle bacteriën en virussen met enkel water, zonder agressieve schoonmaakmiddelen of chemicaliën nodig te hebben. Indien u dat wenst, kunt u ook een reinigingsmiddel aan het water toevoegen.

Om het schoonmaakproces te beginnen, spoelt u de mop in de emmer, plaatst u hem in de centrifugepers terwijl u de steel losjes vasthoudt, drukt u vervolgens op het voetpedaal om de pers te laten draaien en klaar!

 

Bestel uw set Turbo 3in1 nu!

 

*Verwijdert E. Coli, S. aureus en BCoV van houten vloeren en tegels. Tests werden uitgevoerd in een onafhankelijk laboratorium.

1

Gemakkelijk in gebruik

Vul de emmer met water, maak de mop nat en plaats hem in de centrifugepers. Doe de pers draaien door zacht met de voet op de pedaal te drukken terwijl u de steel van de mop lichtjes vasthoudt. Regel zelf de vochtigheidsgraad van de mop door de pedaal vaker of minder vaak in te duwen.
2

Zonder te spatten

Dankzij de draaghendel in de lengte blijft de emmer in evenwicht tijdens het verplaatsen, zelfs wanneer hij volledig gevuld is met water. De emmer is vooraan voorzien van een schenktuit zodat u het water vloeiend zonder spatten kunt uitgieten.

3

Wasbare mop

Deze mop/emmer-set heeft tot 40% meer reinigingskracht op hardnekkig vuil in vergelijking met navullingen met 100% microvezels. Nadat u de franjemop en de emmer gebruikt heeft, kunt u de kop van mop gemakkelijk afnemen en in de machine wassen aan max. 30 °C.

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

De Turbo-mop kan enkel gebruikt worden met zijn exclusieve navullingen omwille van zijn gepatenteerde driehoekige kop die helpt om gemakkelijker in de hoeken te kunnen schoonmaken.
Om de navulling op de kop van de mop te bevestigen, plaatst u de navulling en het kader mooi boven elkaar en drukt u ze samen. Om de navulling te verwijderen, volstaat het om in de andere richting te trekken
De franjemop in microvezels is geschikt voor alle soorten vloeren, waaronder parket, tegels en laminaat.
U kunt de franjemop wassen aan een temperatuur van maximaal 30 °C, zonder wasverzachter en zonder bleekmiddel. Haal de kop daarvoor gewoon van het kader door de instructies hierboven te volgen.
Om een optimaal reinigingsvermogen te garanderen, vervangt u de kop best om de 6 maanden. U kunt hem natuurlijk ook eerder vervangen als de witte vezels donkerder geworden zijn.
a brand of FREUDENBERG