NIEUW: Turbo 3in1

Roterende bezem met pedaalemmer, complete set


Artikelnummer: 167751

De Turbo 3in1 Set is ontworpen voor het hygiënisch reinigen van alle vloeren met  een minimale inspanning. Dankzij de innovatieve microvezelmix en de pedaalemmer krijgt u uitstekende schoonmaakresultaten.

  • Verwijdert meer dan 99% van de bacteriën met alleen water
  • Gemakkelijk te hanteren emmer, zelfs wanneer deze volledig gevuld is
  • Werkt op alle vloertypes dankzij instelbare vochtigheid
  • Wasbare dweilkop
  • Telescopische steel voor comfortabel gebruik
  • Reinigt moeiteloos moeilijk bereikbare hoeken
  • Spatbescherming beschermt kleding

Productdetails


1.

Maximaal comfort

Spoel de dweilkop simpelweg af in de emmer gevuld met water. Plaats hem in de emmer met de pers en trap dan op het pedaal. Houd de meegeleverde draaibare steel van de mop losjes vast.

2.

Doeltreffende reiniging

Combinatie van onze beste technologieën van franjemoppen en vlakke vloersystemen : tussenfranjes in microvezels en centrale pad met rode polyamidevezels

3.

Spatbescherming

Ter bescherming van uw kleding heeft de emmer met voetpedaal een speciale barrière om spetters bij het uitwringen van de microvezelmop te voorkomen.

Meer informatie

Meer informatie

De Vileda Turbo 3in1 spin mop en emmer set is het ideale schoonmaaksysteem voor alle vloeren. De roterende wringer maakt het schoonmaken snel en gemakkelijk en bespaart u kostbare tijd. De complete set bestaat uit een draaiende dweilkop, een steel en een pedaalemmer. Ideaal voor het dweilen van alle harde vloeroppervlakken, inclusief hout en laminaat. U hoeft uw mop na het spoelen niet handmatig te draaien en uit te wringen - het 360°-draaisysteem doet het zware werk voor u.

Hij is niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar reinigt ook grondig, zelfs bij hardnekkig vuil. De microvezel in de dweilkop verwijdert meer dan 99% van alle bacteriën met alleen water, zonder dat u agressieve schoonmaakmiddelen of chemicaliën hoeft te gebruiken - zo reinigt u uw vloer zo voorzichtig mogelijk. Indien nodig is het ook mogelijk om schoonmaakproducten aan het water toe te voegen.

Om het schoonmaakproces te beginnen, spoelt u de dweilkop in de emmer, plaatst u hem in de wringer terwijl u de steel losjes vasthoudt, drukt u vervolgens op het voetpedaal om de wringer te laten draaien en u bent klaar om te gaan.

Hoe gebruik je de nieuwe 3in1 Spin Mop en emmerset?

De nieuwe Vileda 3in1 Turbo is de ideale metgezel voor uw wekelijkse vloerreiniging. Hij verwijdert zelfs het hardnekkigste vuil en meer dan 99% van de bacteriën van alle soorten vloeren met alleen maar water - of u nu laminaat, tegels of zelfs echt hout reinigt. Om de set met spin mop en emmer te gebruiken, vult u de emmer met water en spoelt u de dweilkop erin uit. Wring vervolgens de mop uit door hem simpelweg in de wringer van de emmer te plaatsen. Activeer de mop door zachtjes met uw voet op het pedaal te drukken terwijl u de mopsteel losjes vasthoudt. Om de vochtigheid van uw dweilkop aan te passen, trapt u gewoon wat vaker op het pedaal om de juiste hoeveelheid water te krijgen voor het oppervlak dat u wilt schoonmaken. Dankzij de lange steel kan de emmer gemakkelijk in evenwicht worden gehouden, zelfs wanneer hij vol water zit. Een ingebouwde barrière beschermt uw kleding tegen spatten tijdens het gebruik van het spinmop- en emmersysteem.

Dankzij de innovatieve mix van elastische franjes en een interne pad voor de navullingen heeft deze spinmop en emmer set tot 40% meer reinigingskracht op hardnekkig vuil in vergelijking met navullingen met 100% microvezel. Indien u dat wenst, kunnen schoonmaakproducten aan het water worden toegevoegd. Na gebruik van de spinmop- en emmerset kunt u de dweilkop gemakkelijk verwijderen en in de machine wassen op maximaal 40°C. Als alternatief zijn extra vervangende dweilkoppen afzonderlijk verkrijgbaar. De emmer is uitgerust met een geïntegreerde schenktuit aan de voorkant, zodat u het water vloeiend zonder spatten kunt uitgieten.

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

Ja, met onze nieuwe Turbo 3in1 set kunt u elk type vloer reinigen omdat u de vochtigheidsgraad kunt aanpassen aan de behoeften van uw vloertype.
Door de dweilkop zo vaak uit te wringen als nodig is met het pedaalbediende draaisysteem bereikt u de gewenste vochtigheidsgraad voor uw vloer.
De dweilkoppen in deze set bestaan uit 98% polyester en 2% polyamide. De innovatieve microvezeltechnologie combineert elastische franjes en een interne pad voor een maximale reinigingskracht.
Ja, de dweilkoppen zijn afneembaar en kunnen in de wasmachine worden gewassen op maximaal 40°C, waardoor het systeem duurzamer en veel goedkoper voor u wordt.
a brand of FREUDENBERG