King

TafeldroogrekHet Vileda King tafeldroogrek heeft een uitermate veilig en stabiel ontwerp van aluminium en staal. Met een maximale droogruimte van 20 meter is dit tafeldroogrek een onschatbare hulp voor het drogen van de dagelijkse ladingen wasgoed. Met zijn inklapbare structuur en de grote droogruimte is dit een droogrek van topkwaliteit.


Producteigenschappen


1. Inklapbare vleugels

Vouw de twee extra vleugels uit als u meer droogruimte nodig hebt voor uw kleding en ander wasgoed en klap ze weer in als er minder ruimte nodig is.

2. 20 meter droogruimte

Wanneer beide vleugels volledig zijn uitgeklapt, biedt het King tafeldroogrek 20 meter onbeperkte droogruimte.

3. Stevig en robuust materiaal

Met zijn sterke aluminium draden en stevige stalen frame is het tafeldroogrek een van de meest betrouwbare en duurzame droogrekken.

Meer informaties

Meer informaties

Ruimte en mobiliteit zijn de twee belangrijkste eigenschappen voor droogrekken. Na het wassen wilt u uw kleding uiteraard snel en efficiënt drogen zonder u zorgen te maken over de ruimte of met een omvangrijk droogrek te moeten zeulen. Het Vileda King tafeldroogrek is hiervoor de perfecte oplossing. Het tafeldroogrek heeft twee inklapbare vleugels die in totaal tot 20 meter bruikbare droogruimte bieden! Zelfs de grootste ladingen wasgoed zullen dit grote droogrek niet overbelasten. Bovendien hebt u altijd volledige controle over de mobiliteit van dit draagbare droogrek. Het heeft wieltjes onderaan de poten zodat u het gemakkelijk kunt verplaatsen en vervoeren, zelfs als het met wasgoed is beladen. Afhankelijk van uw behoeften kunt u dit droogrek naar keuze opstellen in uw badkamer, keuken, bijkeuken of, bij goed weer, zelfs op uw balkon. Het staat veilig en stevig op elke stabiele vloer zoals laminaat of tegels. Het Vileda King droogrek is geschikt voor alle kleding zoals overhemden, broeken, sportkleding, werkkleding, loungewear, maar ook zwemkleding, nachtkleding en lingerie. U kunt er zelfs grote stukken zoals beddengoed of gordijnen op drogen zonder kreuken. Koop nu het Vileda King opvouwbare tafeldroogrek om uw set tijdbesparende hulpmiddelen te vervolledigen. Dankzij de snelle levering, gratis voor bestellingen van meer dan £30, hebt u in geen tijd het nieuwste droogrek voor flexibel drogen in huis.

Het stabiele tafelmodel met dikke draden om vouwen te voorkomen

1

Houder voor kleine kledingstukken

Het King tafeldroogrek heeft washouders voor kleine stukken wasgoed, zoals sokken.
2

De XXL-draden beperken het kreuken

Dankzij de verstevigde brede aluminium draden komen er geen plooien in uw wasgoed.
3

Optimale mobiliteit en verplaatsing

Met de twee wielen is het King droogrek makkelijk te verplaatsen, zelfs als het volgeladen is.

PRODUCTKENMERKEN

Veelgestelde vragen

Het King tafeldroogrek kan vele jaren meegaan als u het met zorg behandelt. Let er wel op dat u het niet te zwaar belast met zwaar wasgoed, want dan kan het kunststof materiaal breken onder de druk.
Dit tafeldroogrek meet 174 x 57 x 91 cm.
Alle onderdelen inbegrepen weegt dit tafeldroogrek ongeveer 2,8 kg.
Ja, om de klanten optimaal tevreden te stellen, geldt voor dit product een garantie van 2 jaar.
a brand of FREUDENBERG