Infinity

Uittrekbaar droogrekUittrekbaar droogrek van staal met een droogcapaciteit van 27 meter, tafelmodel, ideaal voor linnengoed, dekbedovertrekken, lakens en tafellakens.

Productdetails


1. “Oneindig” uittrekbaar

Het centrale plateau van het Infinity droogrek kan worden uitgetrokken tot een lengte van 2,57 meter. Dit staat gelijk met een totale droogcapaciteit van 27 meter. In plaats van het goed van één wasbeurt kun je er dat van wel drie tegelijk aan laten drogen!

2. XXL-formaat

De Infinity is een heel lang droogrek op hoge poten (1 meter) en dus ideaal voor grote stukken wasgoed zoals lakens, tafellakens, badhanddoeken en dekbedovertrekken. De dikke XXL-draden verkreuken de was niet en laten geen vouwen achter.

3. Praktisch

De Infinity kan makkelijk geplaatst en verplaatst worden dankzij de wieltjes. Het vergrendelingssysteem van de droogvleugels zorgt ervoor dat het droogrek veilig opgeborgen kan worden.

Meer informaties

Meer informaties

Dagelijks de was doen kan lastig en een hele opgave worden, vooral wanneer je lakens, dekbedovertrekken en tafellakens te drogen moet hangen! Soms heb je in je appartement of huis gewoon niet de ruimte om grote stukken wasgoed netjes op te hangen. Met het Infinity droogrek is dat probleem opgelost. Dit tafelwasrek kan overal geplaatst worden en is “oneindig” uittrekbaar! Dit handige en zeer gebruiksvriendelijke droogrek is heel lang en hoog en is vooral erg handig voor lakens en tafellakens. Dankzij dit rek hangen die niet op de grond. Infinity is ook erg praktisch voor je dagelijkse was. Het droogrek heeft een houder om kleine stukken op te hangen zonder wasknijper. Door het maxiformaat kan de was met veel tussenruimte drogen en wordt zo het vocht beter afgevoerd. Infinity betekent een revolutie voor het droogrek. Het kan zelfs speciaal aan de omstandigheden bij jou in huis worden aangepast! Advies Trek het droogrek volledig uit om de maximale droogcapaciteit ten volle te benutten voor je lakens en tafellakens. Met de handige Infinity heb je dankzij de sokkenhouder geen wasknijpers nodig voor je kleine wasgoed. De dikke XXL-draden laten geen vouwen achter en verminderen de strijktijd. Minder vouwen, meer tijd!

Productkenderken

a brand of FREUDENBERG