Pur Active GrafixSpons Pur Active Grafix om te schuren zonder krassen


Productdetails


1.

Antikrasgarantie

Schuurvlak met Pure Active-technologie, een gepatenteerd systeem waarbij polyurethaan het vuil afbreekt om het zonder krassen te verwijderen.

2.

Superabsorberend

100% plantaardig superabsorberend sponsoppervlak, voor grotere absorptie en efficiëntere vetverwijdering.

3. Oppervlakken dures

Onze milieuvriendelijke schuurspons met natuurlijke spons kan op bijna alle harde oppervlakken worden gebruikt - eerst testen op een onopvallende plaats.

Meer informaties

Meer informaties

De schuurspons Grafix viscose schuurt zonder krassen dankzij de technologie die het te verwijderen vuil identificeert. Ze heeft een superabsorberend sponsoppervlak in viscose. Gebruik: op een onzichtbare plaats testen vóór gebruik op delicate oppervlakken.

HOE DE VILEDA PUR ACTIVE GRAFIX TE GEBRUIKEN?

1

Gebruik het

Gebruik de natte Vileda Pur Active Viscose om hardnekkig vuil van vaatwerk, badkamer- of keukentegels en meer voorzichtig te verwijderen zonder het oppervlak ervan te beschadigen.
2

Was het

Na het gebruik van deze natuurlijke schuurmachine, gooit u deze eenvoudigweg in uw wasmachine op maximaal 40 °C. Als hij volledig droog is, kunt u hem opnieuw gebruiken.
3

Weg ermee

Het natuurlijke vezelgedeelte van de spons is biologisch afbreekbaar. U kunt de groene polyurethaan coating gemakkelijk scheiden van de rest van de spons, dit deel weggooien en het andere deel composteren.

Productkenderken

Veelgestelde vragen

De GRAFIX-spons is speciaal voor kwetsbaar servies, want dankzij de Pur Active-technologie maakt ze geen krassen.
De spons op een onzichtbare plaats testen vóór gebruik op delicate oppervlakken.
a brand of FREUDENBERG