Pur Active Grafix

DE ULTRA-ABSORBERENDE SPONSSpons Pur Active Grafix voor diepe reiniging zonder krassen


Productdetails


1.

Anti-krasgarantie

De Pure Active-technologie heeft een schuurvlak, het is een gepatenteerd systeem waarbij polyurethaan het vuil afbreekt om het zonder krassen te verwijderen.

2.

Superabsorberend

100% plantaardig superabsorberend sponsoppervlak, voor groter absorptievermogen en een betere efficiëntie bij het verwijderen van vet.

3.

Verschillende oppervlakken

Onze milieuvriendelijke en natuurlijke spons kan op bijna alle harde oppervlakken worden gebruikt. Test deze eerst uit op een onopvallende plaats.

Meer informatie

Meer informatie

De Pur Active Grafix-spons reinigt zonder krassen te maken dankzij de gepatenteerde technologie die het te verwijderen vuil los maakt. 

De spons is voorzien van een superabsorberend sponsoppervlak in viscose. 

Eerst testen vóór gebruik op delicate oppervlakken.

De Ultra-absorberende spons die grondig reinigt zonder te krassen

1

Gebruik het

Gebruik de vochtige Vileda Pur Active Grafix-spons om hardnekkig vuil voorzichtig van vaatwerk, badkamer- of keukentegels en meer te verwijderen zonder het oppervlak ervan te beschadigen.

2

Was het

Na het gebruik van deze natuurlijke spons, gooit u deze eenvoudigweg in uw wasmachine op maximaal 40 °C. Als hij volledig droog is, kunt u hem opnieuw gebruiken.

3

Weg ermee

Het natuurlijke vezelgedeelte van de spons is biologisch afbreekbaar. U kunt de groene polyurethaan coating gemakkelijk scheiden van de rest van de spons, dit deel weggooien en het andere deel composteren.

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

De Grafix-spons is speciaal ontworpen voor kwetsbaar servies, dankzij de Pur Active-technologie maakt de spons geen krassen.
Vóór enig gebruik test u de spons best op een onzichtbare plaats van delicate oppervlakken.
a brand of FREUDENBERG