Ultramat Turbo

Roterend spinsysteem voor moeiteloze dieptereinigingOntdek het wassysteem dat uw dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden zal vereenvoudigen. Vileda's Ultramat Turbo systeem bestaat uit een emmer met een geïntegreerde pedaalbediende wringer, een platte borstelkop, een reserveborstelhoes en een 2in1 telescopische handgreep.

**Verwijdert E.coli en Staphylococcus aureus van laminaten en tegels, test uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium.


Productdetails


1. Slimme pedaal

Als u op de pedaal trapt, zal het draaimechanisme de mop uitwringen. Zo wordt het vuile water verwijderd en kunt u de vochtigheid van de microvezels aanpassen door het aantal keren dat u het pedaal indrukt.

2. Spatbescherming

Om te voorkomen u met vuil water wordt bespat, beschikt de emmerwringer over een geïntegreerde spatbescherming, zodat de snelle rotatie van de mop niet alles onderspat.

3. Makkelijk uit te wringen

De machinewasbare mop is speciaal ontworpen om makkelijk en snel uit te wringen. U kunt de platte kop dichtvouwen en op de pedaal drukken om de microvezeldoek in de wringer rond te draaien.

Meer informaties

Meer informaties

Wilt u uw keukentegels of de vloer van uw woonkamer reinigen zonder dat u zich hoeft te bukken en uw vloeren met de hand hoeft te schrobben? Vileda's Turbo Ultramat kit is de ideale oplossing om snel en met een minimum aan inspanning uw interieur te reinigen.

Geleverd in kitvorm vullen de platte mop en de zuigemmer elkaar perfect aan. Dankzij het zeer goede absorptievermogen kunt u de bezem zowel op een natte als een droge vloer gebruiken. Door het mopdeksel in de emmer te wringen, kunt u het vocht doseren. Als u het voetpedaal eenmaal indrukt, blijft de bezem relatief vochtig, wat ideaal is voor het wassen van tegels. Door drie keer op het voetpedaal te drukken wordt een grote hoeveelheid water uit de dweilhoes gehaald om hardhouten en laminaatvloeren af te vegen. Met een dergelijke veelzijdigheid is het reinigen van verschillende oppervlakken geen probleem meer. Het reinigen van vinylvloeren, keukentegels en zelfs parket, laminaat en houten vloeren is kinderspel.

Wring de bezemkop uit in de emmer en was hem vervolgens in de machine zodat hij zijn hygiënische eigenschappen behoudt. De kers op de taart: vervelend borstelen en vegen behoort nu tot het verleden dankzij het emmerpedaal, waarmee u uw bezem moeiteloos plat kunt wringen. De versterkte PowerZone verhoogt de druk die op de microvezelhoes wordt uitgeoefend, waardoor u onnodige inspanningen bespaart.

Geen rugpijn meer en direct contact met vuil! De spatbescherming zorgt voor een comfortabele reiniging door u droog te houden. De microvezelstrip is bevestigd aan een telescopisch handvat dat in drie delen kan worden gedemonteerd voor gemakkelijke opslag en ruimtebesparing. De platte mop en de wringeremmer zijn uitgerust met Vileda's hoogwaardige microvezel die wonderen zal doen op uw vloeren. Uw huis is in een mum van tijd schoon. Koop uw platte mop en wringer emmer vandaag nog!

Een volledige kit voor een grondige schoonmaak zonder enige moeite

1

Microvezeltechnologie

De platte mop van ons EasyWring Turbo Ultramax-systeem bestaat uit 80% microvezels. De XXL microvezeldoek is een uiterst efficiënte reinigingsdoek.

2

Hoeken reinigen

De platte mop is rechthoekig van vorm, perfect voor het reinigen van hoeken. De vloermop komt zonder moeite onder meubels en in alle hoeken van uw huis.
3

Alle oppervlakken

Gebruik de platte mop en emmer met wringer om laminaat, tegels, harde vloeren, vinylvloeren en andere oppervlakken te reinigen.

Productkenderken

a brand of FREUDENBERG