Ultramat Turbo

Platte borstel en pedaalemmerOntdek de verbeterde set met platte mop en emmer met wringer die uw dagelijkse schoonmaakklussen vergemakkelijkt. Het EasyWring-systeem van Vileda bestaat uit een mop en een emmer met pedaalmechanisme om uw microvezelmop uit te wringen.

Productdetails


1. Slimme pedaal

Als u op de pedaal trapt, zal het draaimechanisme de mop uitwringen. Zo wordt het vuile water verwijderd en kunt u de vochtigheid van de microvezels aanpassen door het aantal keren dat u het pedaal indrukt.

2. Spatbescherming

Om te voorkomen u met vuil water wordt bespat, beschikt de emmerwringer over een geïntegreerde spatbescherming, zodat de snelle rotatie van de mop niet alles onderspat.

3. Makkelijk uit te wringen

De machinewasbare mop is speciaal ontworpen om makkelijk en snel uit te wringen. U kunt de platte kop dichtvouwen en op de pedaal drukken om de microvezeldoek in de wringer rond te draaien.

Meer informaties

Meer informaties

Wilt u uw keukentegels of huiskamervloeren schoonmaken zonder dat u voorover moet buigen om ze met de hand te schrobben? De EasyWring Ultramax Set van Vileda bestaat uit twee elementen om binnenvloeren snel en grondig te reinigen met minimale inspanning. De platte mop en emmer met wringer zijn op elkaar afgestemd en worden als set geleverd. Met deze absorberende mop kunt u de vloer nat of droog moppen. Door de mop in de emmer uit te wringen, kunt u de vochtigheid aanpassen. Eén druk op de pedaal laat de mop nog relatief nat, perfect om een tegelvloer te dweilen. Tot drie keer op de pedaal duwen verwijdert veel water uit de mop, zodat u houten vloeren en laminaat kunt moppen. Met deze set kunt u zonder moeite verschillende oppervlakken reinigen. Vinylvloeren, keukentegels en zelfs parket, laminaat en houten vloeren zijn makkelijk schoon te maken. Wring de mop uit in de emmer en was hem daarna in de wasmachine om hem hygiënisch schoon te houden. Het mooiste is echter dat u de platte mop moeiteloos met de pedaal kunt uitwringen in de emmer. De extra power zone verhoogt de druk op de microvezelmop, zodat u minder fysieke kracht moet gebruiken. Geen rugpijn of direct contact met vuil meer! De spatwaterbescherming garandeert een comfortabele reiniging en houdt u droog. De microvezelstrip is aan een telescopische steel bevestigd die in drie delen kan worden gedemonteerd om ruimte te besparen. De platte mop met hoogwaardige microvezels van Vileda doet wonderen voor uw vloeren en maakt ze stralend schoon. Uw huis is in geen tijd brandschoon. Haal vandaag nog uw platte mop en emmer met wringer!

Een volledige kit voor een grondige schoonmaak zonder enige moeite

1

Microvezeltechnologie

De platte mop van ons EasyWring Turbo Ultramax-systeem bestaat uit 80% microvezels. De XXL microvezeldoek is een uiterst efficiënte reinigingsdoek.

2

Hoeken reinigen

De platte mop is rechthoekig van vorm, perfect voor het reinigen van hoeken. De vloermop komt zonder moeite onder meubels en in alle hoeken van uw huis.
3

Alle oppervlakken

Gebruik de platte mop en emmer met wringer om laminaat, tegels, harde vloeren, vinylvloeren en andere oppervlakken te reinigen.

Productkenderken

a brand of FREUDENBERG