Colors Nitrile 50 - gekleurde wegwerphandschoenen | ViledaProfiteer van een soepele reinigingservaring met de Vileda Colors Nitrile 50 gekleurde wegwerphandschoenen. Deze ergonomische nitril handschoenen zijn perfect voor een grondige reiniging in de keuken, ambachtelijke of artistieke toepassingen of voedselbereiding.

Producteigenschappen


1. Speciaal voor tegels

Hoes op basis van katoen om te absorberen en microvezels om te ontvetten en sporen te verwijderen. De dikke, flexibele schuurlussen reinigen de tegels en de voegen nog grondiger.

2.

Tactile sensation

With no powder, the innovative coloured disposable gloves fit smoothly around your skin without restricting your tactile sensation.

3. Handig uitwringen

Trek de handschoenen uit en gooi ze weg als u klaar bent. Was uw handen daarna grondig.

Meer informaties

Meer informaties

Geniet van een vlekkeloze reiniging met de Vileda Colors Nitrile 50 gekleurde wegwerphandschoenen. Ze zijn gemaakt van nitril en zijn een alternatief voor mensen die last hebben van latexallergieën. Deze verpakking van 50 handschoenen is een duurzaam product waarvan u lange tijd kunt genieten. De handige gekleurde wegwerphandschoenen zijn geschikt voor een grondige en intuïtieve reiniging. U kunt ze voor diverse taken gebruiken, zoals in de keuken, voor handenarbeid of het schoonmaken van uw vloeren. Voor een aangename ervaring zijn de gekleurde wegwerphandschoenen verkrijgbaar in twee frisse lentekleuren: roze en groen. Kies uw favoriete kleur om uw klussen vrolijk uit te voeren. Koop nu uw Vileda Colors Nitrile 50 en gebruik deze ergonomische nitril handschoenen voor intuïtieve reiniging en voedselbereiding.

VEILIG GEBRUIK VAN DE GEKLEURDE WEGWERPHANDSCHOENEN VAN VILEDA

1

Aantrekken

Pak de gekleurde nitril wegwerphandschoenen voorzichtig uit, trek ze aan en zorg ervoor dat ze strak zitten.
2

Voor diverse doeleinden

Begin met uw schoonmaaktaak en raak uw kleding of schone voorwerpen niet aan om ze niet te bevuilen.
3

Weggooien

Trek de handschoenen uit en gooi ze weg als u klaar bent. Was uw handen daarna grondig.

Veelgestelde vragen

De Colors Nitrile 50 gekleurde wegwerphandschoenen zijn niet wasbaar. Elk paar mag maar één keer gebruikt worden. Met een voorraad van 50 of 100 handschoenen bent u voor een lange periode gerust.
Dit zijn geen medische handschoenen, ze zijn niet bestemd voor diagnoses, het behandelen, genezen of voorkomen van ziekten of gezondheidsproblemen. Ze zijn ook niet geschikt voor medische onderzoeken of ter vervanging van advies van artsen, apothekers of andere gediplomeerde zorgverleners.
Ja, de handschoenen bestaan uit nitril zonder latex en zijn dus ideaal voor wie aan latexallergie lijdt.
Elk doos bevat 50 gekleurde wegwerphandschoenen, dus 25 paar.

PRODUCTKENMERKEN

a brand of FREUDENBERG