Comfort & CareMet de innovatieve Vileda Comfort & Care handschoenen voor de gevoelige huid kunt u uw dagelijkse schoonmaak veilig, snel en comfortabel uitvoeren. Deze handige en herbruikbare latex handschoenen zijn perfect voor taken zoals de vaat of het schoonmaken van de keuken. Als extraatje hebben deze handschoenen een geïntegreerde kamillegeur en vochtinbrengende crème. De absorberende binnenvoering voorkomt zweethanden.

Productdetails


1. Natuurlatex

Ervaar het comfortabele gevoel van deze herbruikbare handschoenen. Het ergonomische ontwerp past zich perfect aan uw huid aan en is zacht voor uw handen.

2. Met kamillegeur

Onze latex handschoenen bevatten kamillegeur en een crème die uw handen hydrateert tijdens het schoonmaken.

3. Gaan lang mee

De natuurlatex is rekbaar en beschermt de gevoelige huid tegen beschadiging. Deze handschoenen gaan lang mee en kunnen herhaaldelijk worden gebruikt voor u ze definitief moet weggooien.

Meer informaties

Meer informaties

Ervaar een nieuw niveau van intuïtief en comfortabel gebruik met onze handige Vileda Comfort & Care handschoenen voor de gevoelige huid. Deze latex handschoenen passen zich soepel aan uw handen aan (verkrijgbaar in 3 verschillende maten) en houden ze veilig en droog tijdens uw huishoudklussen. De speciale absorberende cellen van de intuïtieve Climacell Technologie voorkomen dat uw handen gaan zweten. Zo wordt u tijdens het schoonmaken niet afgeleid of gehinderd door natte handen. Bovendien hebben deze handschoenen een geïntegreerde kamillegeur en een hydraterende crème die uw handen verzacht. Van de vaat tot het reinigen van vloeren of werkvlakken: u kunt deze handschoenen dragen bij tal van schoonmaakklussen. Ze beschermen bovendien uw huid bij gebruik van reinigingsmiddelen. Maak uw dagelijkse klussen aangenamer met deze handige aanvulling op uw schoonmaakproducten. Koop nu uw Comfort & Care latex handschoenen voor comfortabel en veilig schoonmaken.

HANDSCHOENEN VOOR DE GEVOELIGE HUID – INTUÏTIEF OM TE DRAGEN EN TE GEBRUIKEN

1

Trek de handschoenen aan

Haal de handschoenen voorzichtig uit de verpakking.
2

Begin met schoonmaken

Begin uw schoonmaaktaken door de te reinigen zone aan te pakken met de handschoenen voor de gevoelige huid en uw reinigingsdoek.
3

Frisse geur en de verzachtende crème

Als u klaar bent met schoonmaken, trek dan de handschoenen uit en u zult merken dat uw handen niet naar rubber ruiken, maar naar de frisse geur van kamille. Uw handen werden tijdens het gebruik bovendien verzacht door de vochtinbrengende crème. Geen ruwe, droge handen meer met deze handschoenen.

Productkenderken

Veelgestelde vragen

De Comfort & Care handschoenen voor de gevoelige huid zijn gemaakt van latex. Ze zijn echter niet geschikt voor mensen die allergisch reageren op latex.
Ja, dankzij de sterk absorberende binnenvoering nemen kleine cellen het zweet op en blijven uw handen comfortabel fris en droog.
Ja, de Comfort & Care latex handschoenen zijn bestand tegen druk en zijn dus perfect geschikt voor tal van zware schoonmaakklussen in en rond het huis.
Jazeker, u kunt deze handschoenen diverse keren gebruiken voor u ze moet weggooien. Het latexmateriaal en de rekbaarheid zorgen ervoor dat ze lang meegaan.

Certificatie

PPE_ComfortandCare


a brand of FREUDENBERG