Vileda Microvezeldoek Keuken – microvezel reinigingsdoekMet deze microvezeldoek kunt u snel en efficiënt schoonmaken en de meest essentiële dagelijkse taken voor een keukendoek gemakkelijk uitvoeren. De Microvezeldoek Keuken van Vileda combineert deze functies met een sterk absorberend vermogen om u een optimale ervaring te bieden en een vlotte en snelle reiniging te garanderen

Producteigenschappen


1. Hoeken reinigen

Reinig zelfs moeilijk bereikbare en smalle hoeken met onze flexibele microvezeldoek.

2. Vlotte reiniging

Verwijder vet en vuil snel en efficiënt met enkele bewegingen dankzij het sterke absorptievermogen van de microvezeldoek.

3. Wassen en hergebruiken

U kunt de wasbare microvezel reinigingsdoek steeds opnieuw gebruiken zonder dat hij aan reinigingskracht verliest.

Meer informaties

Meer informaties

De Vileda microvezel reinigingsdoek is een van de meest efficiënte en betrouwbare microvezeldoeken op de markt. Het zuivere microvezelmateriaal is voorzien van een aantal schuurstroken die zelfs het hardnekkigste vuil verwijderen zonder een kras of streep achter te laten. U hoeft geen grote hoeveelheden reinigingsmiddelen meer te gebruiken. Poets zonder moeite diverse keukenoppervlakken zoals hars of hardhout. Het kleine en handige formaat van de zachte microvezeldoek vergemakkelijkt het schoonmaken. Deze doek verwijdert snel vuil en vloeistoffen. De microvezel reinigingsdoek is ook ideaal om snel pluisjes te verwijderen zonder dat u een stofdoek moet bovenhalen. Als authentiek Vileda schoonmaakhulpmiddel heeft de microvezeldoek een langere levensduur dan de meeste reinigingsdoeken. Sponzen of gewone microvezeldoeken zijn niet te vergelijken met deze robuuste en efficiënte reinigingsdoek. U kunt hem na elk gebruik met de hand of in de machine wassen. Na het wassen en drogen is de zachte doek nog even krachtig en kunt u zelfs een grote hoeveelheid vuil met één beweging verwijderen. Voeg deze doek nu toe aan uw collectie schoonmaakhulpmiddelen!

MICROVEZEL KEUKENDOEK – SNEL EN GEMAKKELIJK REINIGEN

1

Ideaal voor alle keukenoppervlakken

Onze keukendoek is geschikt voor diverse oppervlakken, zoals kunststof, hout of aluminium. Hij reinigt ze snel en efficiënt.
2

Krachtige absorptie

Deze fijne microvezeldoel heeft een groter absorptievermogen dan gewone microvezeldoeken en neemt makkelijk vuil en vloeistoffen op.
3

Wasbare vezels

Na een intensieve schoonmaak kunt u de microvezel reinigingsdoek steeds weer met de hand of in de wasmachine reinigen.

Veelgestelde vragen

Ja, de Vileda Microvezeldoek keuken kan zelfs kleverige stoffen zoals olie of melk verwijderen. Hij absorbeert ook schoonmaakmiddelen. Bevochtig de microvezel reinigingsdoek voor gebruik voor een betere absorptie en was hem grondig na gebruik.
Ja, deze microvezel reinigingsdoek is een duurzaam en betrouwbaar hulpmiddel. Hij is machinewasbaar en kan ook met de hand worden uitgespoeld. Hij kan ontelbare keren worden hergebruikt en heeft een lange levensduur dankzij de zuivere en zachte microvezels.
De microvezel reinigingsdoek reinigt zowel vloeistoffen als vuildeeltjes. Dompel hem voor gebruik in water of bevochtig hem en spoel hem na gebruik af zodat er geen resten achterblijven.
Zoals de naam al zegt, is de Vileda Microvezeldoek Keuken een veelzijdige microvezeldoek die u voor alle gangbare keukenoppervlakken zoals PVC, hoogwaardig staal, acrylhars of hardhout kunt gebruiken.

PRODUCTKENMERKEN

a brand of FREUDENBERG