Microvezeldoek ActifibreOntdek onze nieuwe microvezeldoek met Actifibre-technologie: Actifibre van Vileda is het topproduct van de nieuwe generatie microvezeldoeken. Deze doek combineert de 3 belangrijkste reinigingsfuncties – streeploze prestaties, waterabsorptie en opname van vuildeeltjes – en is een allround talent dat wonderen doet in uw huis.

Productdetails


1. Actief absorptievermogen

Als u geen strepen of druppels wilt achterlaten, wordt deze Vileda Actifibre 100% microvezeldoek uw favoriete hulpmiddel. Dankzij zijn hoge absorptievermogen en opnamecapaciteit laat hij geen sporen achter.

2. Volgende generatie microvezels

Deze Actifibre-doek met microvezels combineert belangrijke reinigingsfuncties, zoals een comfortabele grip wanneer hij nat of droog is, streep- en pluisvrije werking, hoge waterabsorptie en snelle opname van hardnekkige vuildeeltjes

Meer informaties

Meer informaties

Bent u op zoek naar een nieuw, efficiënt schoonmaakmiddel? Bent u klaar voor de volgende microvezelgeneratie? Onze nieuwste telg in de Vileda-familie is onze Actifibre-reinigingsdoek. Hij combineert de beste eigenschappen en capaciteiten van beproefde schoonmaakproducten.

De combinatie van onze beste systemen:

Koop onze nieuwe, verbeterde Vileda Actifibre-doeken met extra sterke geïntegreerde microvezels. De reliëfpatronen nemen hardnekkig vuil nog beter op en pakken zelfs moeilijke vlekken aan. De PVA-coating (polyvinylalcohol) versterkt de buitenkant van onze Actifibre-doeken nog meer. Na het dweilen of reinigen met water hoeft u het oppervlak niet meer op te drogen, want onze Vileda-experten hebben de droogcapaciteit nog verhoogd.

Als u uw keuken, badkamer of wat dan ook wilt schoonmaken, garandeert de microvezeldoek met Actifibre-technologie een comfortabel, efficiënt reinigingsproces dat het werk veel gemakkelijker maakt. Dit herbruikbare product is geschikt voor dagelijkse gebruik en perfect om alle oppervlakken te laten glanzen en schitteren. Het is een stofdoek, een reinigingsdoek, wisser en spons in één!

Spoel de doekjes geregeld uit met de hand of was ze in de wasmachine op 60 °C om de hygiënische eigenschappen te behouden. De zachte microvezeldoek met Actifibre-technologie is een kampioen en mag in geen enkel modern huishouden ontbreken. Voeg hem toe aan uw schoonmaakproducten en ervaar zijn volledige potentieel. Maak het u gemakkelijk met deze set van 2 machinewasbare Actifibre-doeken van topkwaliteit!

 

  • Geen vlekken en strepen meer-zoals een reinigingsdoek voor vensters of glas
  • Opname van water en grote hoeveelheden andere stoffen-zoals een sponsdoek
  • Verzamelen van (huisdier)haren, hardnekkig vuil en deeltjes-zoals hoogwaardige microvezeldoeken

BELANGRIJKSTE VOORDELEN

1

Laat geen strepen na

Net als een ruitenreinigingsdoek laat deze Vileda Actifibre-microvezeldoek geen vlekken of strepen achter.
2

Superabsorberend

Net als een sponsdoekje neemt deze Actifibre-microvezeldoek in één beweging grote hoeveelheden vloeistof op.
3

Neemt vuildeeltjes op

Net als een gewone microvezeldoek kan deze Vileda Actifibre-microvezeldoek vuil, haar en stofdeeltjes opnemen van elk oppervlak.

Productkenderken

Veelgestelde vragen

Deze reinigingsdoek bestaat uit een mix van 85% polyester en 15% polyamide. De stof is bekleed met een laagje PVA om uw huis efficiënt schoon te maken.
De microvezeldoek met Actifibre-technologie is vierkant van vorm en meet 29 x 29 cm.
Ja. Als u huisdieren hebt, zoals katten of honden, weet u dat haren een probleem kunnen zijn. Vileda lost dit op door producten te ontwikkelen die huisdierharen vakkundig verwijderen. De Actifibre-microvezeldoek is hiervoor een perfect hulpmiddel.
Nee, dankzij het superzachte materiaal werken onze microvezeldoeken kras- en pluisvrij, zodat u geen beschadigde tegels, ramen of andere oppervlakken hoeft te vrezen.
a brand of FREUDENBERG