Telescopische steelVileda's iconische steel past op alle standaard bezems en kan eenvoudig met de schroefdraad aan de bezemkop worden bevestigd.

Productdetails


1. Uitschuifbare steel

En doublant presque sa longueur, le manche télescopique du balai varie en taille. Entièrement déployée, elle peut atteindre un maximum de 130 cm. Plié, il ne fait que 75 cm de long.

2. Crochet supplémentaire

Pour accrocher simplement votre poignée extensible dans une armoire à balais, derrière une porte ou avec vos autres outils de nettoyage, utilisez le crochet fixé sur le dessus de la poignée.

3. Rangement simple

Pour ranger votre manche de balai télescopique, repliez-le dans un manche de 75 cm de long et rangez-le dans une armoire pour gagner de la place, ou placez-le où vous voulez. Il ne prend pas beaucoup de place du tout.

Meer informaties

Meer informaties

Of het nu gaat om een eenvoudige vervangingshandgreep of om het tot leven brengen van uw speciale bezemkop, de Vileda telescoopsteel is voor iedereen perfect geschikt. Zijn universaliteit en veelzijdigheid zijn ideaal voor mensen die hun vloerreinigingsapparatuur willen uitbreiden en misschien zelfs een vervangende bezemsteel willen kopen. Deze telescopische bezemsteel past op alle standaard Vileda-binnen- en -buitenbezems en kan eenvoudig met schroefdraad worden bevestigd. 

Om het handvat te verlengen, schroeft u het midden los en scheidt u het. Op deze manier kan het een maximale lengte van 1,30 meter bereiken. In zijn geminimaliseerde vorm is de bezemsteel 75 cm lang.

Voor het eenvoudig opbergen klapt u de telescopische bezemsteel neer en bergt u deze op in een bezemkast of -kast om ruimte te besparen. U kunt hem ook verticaal ophangen aan de haak aan de bovenkant van het rode handvat.

De speciale lak op de telescopische bezemsteel is spatwaterdicht. Zijn stijve, statische vorm garandeert een intuïtieve bediening en onderstreept zijn comfort. Of u nu uw cover wilt natmaken om uw keukenvloer te reinigen, bladeren van uw terras op te rapen, stof en vuil uit uw woonkamer te borstelen of vlekken van uw tegels te verwijderen, dit handvat kan worden bevestigd aan het vloerreinigingsproduct van uw keuze.

Productkenderken

Veelgestelde vragen

Plaats het grijze uiteinde van de uittrekbare steel in het gaatje in de borstelkop. Ze zijn beide voorzien van een schroefdraad en passen naadloos in elkaar.
Dit pakket bestaat slechts uit één accessoire – de steel. Voor de aankoop van een borstelkop, een microvezelmop of een van onze speciale producten zoals de EasyWring mopkop, kunt u terecht in onze webwinkel.
Ja, deze steel is geschikt voor alle standaard borstelkoppen. U kunt hem veilig als vervanging gebruiken.
a brand of FREUDENBERG