Mixer 4


De modulaire toren met vloeren voor optimale droging en ruimtebesparing.


Productdetails


1.

Vier verdiepingen tellende toren

Deze stalen kledingstandaard heeft planken met onafhankelijke schalen om zich aan te passen aan de verschillende soorten wasgoed. Het heeft een droogcapaciteit van 40 meter.

2.

Praktijk

Eenmaal opgevouwen kan hij dankzij de zwenkwielen gemakkelijk worden opgeborgen en wordt hij zeer dun. Halfvouwbare draaibank, praktisch voor kleine wasserijen.

3.

Slimme

De Mixer 4 is uitgerust met slimme accessoires: sokkenhouder voor ondergoed en twee hangerhouders voor shirts. De hangerhouders geven u een extra mogelijkheid om uw shirts in goede omstandigheden te drogen.

Productkenderken

Veelgestelde vragen

Ja, het kan half opgeklapt worden tegen een muur en het is uitgerust met verschillende droogroosters die u installeert en uitklapt volgens uw behoeften.
De afmetingen van de droger zijn: hoogte 163,5 cm, breedte 71 cm, diepte 71 cm. Het kan ook worden geplaatst in een douche, een gang of op een balkon. Wanneer het niet in gebruik is, kunt u het opvouwen om het gemakkelijk op te bergen.
Dankzij het 40 meter lange droogoppervlak kunt u tot drie conventionele machines drogen.
Deze droger bestaat uit 4 stalen vloeren voor maximale stabiliteit. Hij is gemakkelijk te verplaatsen, zelfs als hij geladen is, dankzij de wielen.
Nee. Hang je kleding gewoon aan de tralies en gebruik de extra accessoires om bijvoorbeeld sokken en ondergoed aan te trekken. Deze toren bevat ook twee haken voor het bevestigen van hangers.
a brand of FREUDENBERG