Vervanging Vileda UltraMaxAls u de kop van uw UltraMax bezem of 1.2. Spuitsysteem wilt vervangen, koopt u gewoon een nieuwe hoes. Breng uw oude schoonmaakproducten op de hoogte met nieuwe microvezels! Gemaakt van ultraresistente microvezel, is de hoes meerdere malen wasbaar en herbruikbaar.

**Verwijdert E.coli en Staphylococcus aureus van laminaten en tegels, test uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium.


Productdetails


1. 80% Microvezelpad

Om een grondige reiniging te garanderen, bestaat de wasbare mopkop uit 80% microvezels, 8% polyester, 7% polyamide, 3% thermoplastisch polymeer en 2% polypropyleen. Deze mix is zeer functioneel en maakt komaf met hardnekkig vuil.

2. Vuilopname en glans

De PowerZone van de mopkop neemt vuil en andere deeltjes op en doet uw tegels glanzen. De combinatie van hoogwaardige materialen garandeert glanzende oppervlakken en schone vloeren.

3. Superabsorberend

De vervanging is sterk absorberend. De microvezels nemen makkelijk grote hoeveelheden water en andere vloeistoffen op, voor een droge en stralend schone vloer. Wring uw mop uit tot het gewenste vochtgehalte.

Meer informaties

Meer informaties

Hebt u uw oude moppads voor de zoveelste keer gewassen? Ziet u stilaan aangekoekt vuil op uw oude microvezeldoek? Misschien is het tijd voor een nieuwe! Gooi uw oude doek weg en ga aan de slag met een nieuwe mop met efficiënte vezels. Vileda heeft diverse vervangingen die geschikt zijn voor één of meer Vileda reinigingsproducten. U kunt de vervanging bijvoorbeeld gemakkelijk op uw UltraMax of 1-2-Spray & Clean systeem (niet inbegrepen) bevestigen met de verbeterde drukknoppen. Vervang uw wasbare mopkop af en toe om zijn hygiënische eigenschappen te behouden. Deze vervanging is machinewasbaar tot 60 °C. Ze bestaat voor 80% uit microvezels die snel deeltjes en vuil opnemen en vet en stof grondig verwijderen. Deze wasbare mopkop is geschikt voor alle harde vloeren zoals pvc, linoleum, laminaat, parket en hardhouten vloeren. Combineer deze vervanging met een product dat werkt met een emmer en wringer, of een reinigingssysteem zonder mopemmer voor optimale prestaties. Bekijk onze andere reinigingshulpmiddelen zoals het Vileda EasyWring & Clean systeem, Spray Mop of een van onze emmersets. Koop hier uw wasbare vervanging voor UltraMax en het 1-2-Spray & Clean systeem!

Productkenderken

Veelgestelde vragen

De microvezel mopkop is geschikt voor de UltraMax met emmer en wringer of ons 1-2-Spray systeem met stevige handgreep. U kunt de vervanging gemakkelijk bevestigen.
Maak de drukknoppen op uw oude mopkop los en neem hem weg. Bevestig de nieuwe kop met dezelfde drukknoppen.
Onze reinigingsmiddelen zijn unieke producten met verschillende eigenschappen en voordelen. De mopkoppen verschillen ook in vorm en grootte, afhankelijk van het reinigingsproduct en zijn dus niet onderling verwisselbaar.
Onze wasbare mopkoppen gaan lang mee als u ze correct reinigt en gebruikt. Maar ze gaan natuurlijk niet eeuwig mee. We raden u aan uw oude mopkop te wassen en te gebruiken tot hij niet meer aan uw hygiëne-eisen voldoet. Als u vastgekoekte of donkere vlekken ontdekt die u niet kunt uitspoelen of uitwringen, raden we u aan een vervanging te kopen.
Als u nog vragen hebt of zaken die u wilt bespreken, neem dan gerust contact met ons op via ons online formulier. De medewerkers van de klantendienst helpen u graag.
a brand of FREUDENBERG