Spin&Clean VervangingAls u de kop van uw Spin&Clean easy spinsysteem wilt vervangen, koopt u gewoon een nieuwe hoes. Breng uw oude reinigingsmiddelen op de nieuwste stand met nieuwe microvezels!

**Verwijdert E.coli en Staphylococcus aureus van laminaten en tegels, test uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium.


Productdetails


1.

Microvezelpad

Microvezelhoes voor een perfecte absorptie en diepe reiniging van vuil met een streeploze afwerking op vinyl, linoleum, hout of tegels.

2.

Gemakkelijk onderhoud

Deze vervanging is machinewasbaar tot 60 °C

3.

Dieptereiniging

Spin & Clean is ontworpen om moeilijk bereikbare plaatsen (onder meubels en banken...) gemakkelijk schoon te maken. Spin & Clean's hoofd kan worden opgevouwen om de plinten in één beweging schoon te maken.

Meer infomaties

Meer infomaties

Heb je ooit je oude slippers honderden keren gewassen? Begin je vuil in de microvezel te detecteren? Het is tijd voor een verandering! Gooi uw oude reinigingshoes weg en koop een model met hoogwaardige vezels. De reservehoes kan eenvoudig aan de kop van de Spin & Clean worden bevestigd met behulp van de klittenbandsluitingen. Vergeet niet de wasbare hoes af en toe te vervangen om de hygiënische eigenschappen ervan te garanderen.

Deze reservehoes is machinewasbaar op maximaal 60°C. Gemaakt van 80% microvezels, verwijdert het deeltjes en vuil en reinigt het grondig vet en stof. Deze afwasbare hoes is geschikt voor alle harde vloeren zoals PVC, linoleum, laminaat, parket en hout. Gebruik geen wasverzachter. 

Spin & Clean is niet inbegrepen bij de navulling.

a brand of FREUDENBERG