Windomatic Power & Spray Washer

De raamstofzuiger met wasdekselVileda Windomatic Power & Spray Washer is een premium vacuüm raamreinigingsset met de succesvolle Windomatic Power en een extra Spray Washer. Met de spray washer kunt u reinigingsmiddel op het raam sproeien en verspreiden. Daarna zal de elektronische, draadloze raamreiniger alle resterende water en vuil opzuigen. Zo krijgt u blinkend schone ramen en verloopt het reinigen veel makkelijker en sneller

Meer informaties

Meer informaties

Bent u de stofdeeltjes en waterresten op uw ramen beu en wilt u streeploze ramen en glazen oppervlakken? Dan is de nieuwe Windomatic & Spray Washer van Vileda wat u zoekt. Met onze premium vacuüm raamreiniger hebt u geen last meer van druppels op de vensterbank of de vloer. De flexibele, draadloze raamreiniger wordt geleverd met een Spray Washer. Bevestig de Spray Washer op een flesje detergent en sproei het middel op uw ramen. Beweeg de wisser over het glasoppervlak. Verwijder daarna de waterdruppels, zeepstrepen en andere vuildeeltjes met de Windomatic Power. De draadloze raamreiniger werkt als een handstofzuiger met een rubberen rand. De Windomatic Power raamreiniger heeft twee standen. In de MAX-stand is de raamreiniger 50% efficiënter dankzij de verbeterde zuigkracht. De flexibele hals garandeert een vlotte wendbaarheid. Met het reservoir van 100 ml kan de raamreiniger tot 120 ramen per laadbeurt(1 raam = 1 m²) reinigen. De lithium-ionbatterij is oplaadbaar en werkt tot 40 minuten na 3,5 uur opladen. Vooraf moet u de Spray Washer gebruiken. Het doek bestaat uit 3 vezelzones met verschillende capaciteiten en een zeer functionele technologie. Het doekje van de Spray Washer bestaat uit rode Powerfibres die vetvlekken en -strepen verwijderen, blauwe PowerZone-stroken die hardnekkig vuil opnemen en witte microvezels, die extra vuil opnemen. Voeg de kwaliteitsvolle vacuüm raamreinigingsset van Vileda toe aan uw schoonmaakmiddelen en reinig voortaan uw ramen met twee gloednieuwe producten.

De hoogwaardige ruitenreiniger-stofzuigerset

1

Glans zonder strepen

De vacuüm raamreinigingsset maakt uw ramen brandschoon en laat geen druppels achter op uw vloer of vensterbank. Zelfs vetstrepen verdwijnen!
2

Flexibele hals

Dankzij de flexibele hals is de draadloze raamreiniger gemakkelijk te bedienen. Ramen wassen kost minder inspanning.
3

120 ramen per laadbeurt

Na één laadbeurt werkt uw raamreiniger 40 minuten en kan hij ongeveer 120 ramen reinigen aan 1 m² per raam.

Productkenderken

Veelgestelde vragen

Om uw werk te vergemakkelijken kunt u met de Spray Washer water en reinigingsmiddel op de ruiten sproeien. Zo hebt u geen emmer nodig om uw poetsdoeken of spons te bevochtigen. Dit voorkomt ook dat er water op uw vloer gemorst wordt, dat u later weer moet opruimen. Bovendien voorkomt deze "spray and play"-strategie rugpijn, omdat u niet moet bukken.
U kunt de krachtige MAX-stand gebruiken om de kracht van de Windomatic Power met 50% te verhogen. Dit zou moeten helpen als u moeite hebt om uw ramen schoon te krijgen. Deze stand is bedoeld om meer vuildeeltjes op te vangen. Onze nieuwe technologie werkt gegarandeerd streeploos en voorkomt dat er waterdruppels op uw vloer of vensterbank vallen.
Zolang het oppervlak van glas is, kunt u het reinigen met ons product. U kunt het ook gebruiken voor glazen tafels en andere horizontale oppervlakken.
De krachtige ionbatterij is goed voor 40 minuten non-stop gebruik per laadbeurt.
De raamreinigingsset wordt geleverd met een lader die in uw stopcontact past. U hoeft geen lader te kopen.
a brand of FREUDENBERG