Steam XXL

DE EXTRA LARGE STOOMREINIGERDe Vileda Steam XXL is de grote broer van de Steam stoomreiniger. Hij bespaart u veel tijd omdat hij grote oppervlakken gemakkelijk en sneller reinigt door de brede kop.

Productdetails


1. Doodt 99,9% van de bacteriën

Met de Steam XXL heeft u geen chemische of andere middelen nodig die uw vloeren kunnen beschadigen. Hij verwijdert 99,9% van de bacteriën en ander onhygiënisch vuil met hete stoom.

2. Klaar in 15 seconden

De XXL stoomreiniger heeft een vermogen van 1 550 Watt en warmt op in slechts 15 seconden. Zo kunt u sneller aan de slag.

3. Ideaal voor grote gezinnen

De Vileda Steam XXL is een ideale aanvulling voor grote woningen (vanaf 100 m²), omdat de XXL-kop van 40 cm meer efficiënt is bij het reinigen van grotere oppervlakken.

Meer informatie

Meer informatie

Met dit product reinigt u grote oppervlakken effectief, gemakkelijk en grondig. Resultaat? U heeft meer vrije tijd. Als u ruimtes van meer dan 100 m² moet schoonmaken, zal deze stoomreiniger één van uw favoriete hulpmiddelen worden.

Dankzij de extra brede kop van 40 cm zorgt hij voor een snelle schoonmaak van elke vloer. De rechthoekige vorm helpt u hoeken en andere moeilijk bereikbare plekken te reinigen, zelfs onder meubels. Over het algemeen volstaat borstelen vaak niet voor een hygiënisch schone vloer.

De Vileda Steam XXL helpt u om uw woning hygiënisch schoon te houden terwijl u minder tijd kwijt bent aan schoonmaken. Het verwijdert effectief 99,9% van de bacteriën en ziektekiemen op uw vloeren. Zijn hoge efficiëntie maken de XXL stoomreiniger superieur aan de meeste andere schoonmaakproducten. Bovendien warmt hij op in slechts 15 seconden! Een groen LED-lampje geeft aan dat de Steam XXL is ingeschakeld. In vergelijking met de traditionele vloerreinigers heeft de Steam XXL het voordeel dat hij werkt zonder chemicaliën. Enkel stoom, dat is alles. Zo garanderen we een niet-toxische en emissievrije schoonmaak in uw huis. Als u kinderen of huisdieren heeft, is dat een essentiële factor om rekening mee te houden bij de keuze van een geavanceerde XXL stoomreiniger.

Met het tapijtopzetstuk frist deze stoomreiniger uw tapijten in enkele seconden op. Met de stoomregelaar kunt u zelfs het stoomdebiet regelen, zodat u ook elk soort delicate vloer kunt aanpakken. Dit elektronisch apparaat wordt geleverd met een superabsorberende microvezeldoek en een vulbeker. De duurzame, herbruikbare  microvezeldoek is eenvoudig te wassen in uw wasmachine. Steek hem gewoon bij de volgende lading wasgoed en was hem op max. 60 °C.

Voor meer efficiëntie raden we u aan de reinigingsdoek na elk gebruik te wassen. Na een langere gebruiksperiode wordt het aangeraden om deze te vervangen. Gebruik onze gloednieuwe Steam XXL en verminder meteen uw huishoudelijke werklast!    

De extra brede, handige en wendbare stoomreiniger om alle vloertypes schoon te maken

1

Milieuvriendelijk

Aangezien dat de Vileda Steam XXL werkt met de kracht van stoom, heeft u geen chemische reinigingsmiddelen nodig. Door het gebruik van natuurlijke stoom blijft uw huis hygiënisch schoon.

2

Snoer van 7 meter

De Steam XXL wordt geleverd met een extra lange kabel van 7 meter lang. Zo kan u elke plek in huis bereiken.

3

Voor alle vloeren

De hoogwaardige stoomreiniger kan op alle soorten oppervlakken worden gebruikt: tapijt, linoleum, parket, tegels en zelfs delicate vloeren kunt u met deze krachtige vloerreiniger behandelen.

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

De XXL handstoomreiniger is ontworpen voor gebruik op vloeren en tegels. De vloerreiniger elimineert 99,9% van de bacteriën.
De Steam XXL is groter dan zijn voorgangers, maar is toch gemakkelijk op te bergen. Hij past in een gewone bezemkast en neemt weinig ruimte in beslag. Met zijn gewicht van slechts 2,3 kg is hij gemakkelijk te hanteren en te dragen.
Nee, giet geen reinigingsmiddel in het reservoir. Hij werkt niet met detergenten, schoonmaakproducten of andere chemicaliën. Het vereist geen chemische reinigingsmiddelen. De XXL stoomreiniger reinigt uw vloeren met stoomenergie en maakt enkel gebruik van natuurlijke reinigingskracht.
Ja, u kunt de Steam XXL gebruiken op alle harde vloeren zoals tegels, vinyl, hardhout en laminaat. Pas de stoomkracht aan voor delicate vloeren en test dit even in een hoekje voor u gaat schoonmaken.
De Steam XXL wordt geleverd met het "tapijt" -accessoire, u hoeft alleen het "tapijt" -accessoire onder de zuigkop te klikken om tapijten en matten te kunnen stomen.
a brand of FREUDENBERG