Steam XXL

De extra large stoomreinigerDe Vileda Steam XXL is de grote broer van de Steam stoomreiniger. Hij bespaart u veel tijd omdat hij grote oppervlakken gemakkelijk en sneller reinigt door de brede kop.

Productdetails


1. Doodt 99,9% van de bacteriën

U hebt geen chemische of andere middelen nodig die uw vloeren kunnen beschadigen. De Steam XXL verwijdert 99,9% van de bacteriën en ander onhygiënisch vuil met hete stoom.

2. Klaar in 15 seconden

De XXL stoomreiniger heeft een vermogen van 1550 Watt en warmt op in slechts 15 seconden, zodat u sneller aan de slag kunt.

3. Ideaal voor grote gezinnen

De Steam XXL van Vileda is een ideale aanvulling voor grote gezinnen (vanaf 100 m²), omdat de extra brede kop van 40 cm grotere oppervlakken grondig en veel sneller reinigt dan een gewone mop.

Meer informaties

Meer informaties

Met dit product reinigt u grote oppervlakken effectief, gemakkelijk en grondig en hebt u meer tijd om leuke dingen te doen. Als u ruimten van meer dan 100 m² moet schoonmaken, zal deze stoomreiniger een van uw favoriete hulpmiddelen zijn. De extra brede kop van 40 cm zorgt voor een snelle schoonmaak van elke vloer. Dankzij de rechthoekige vorm kunt u hoeken en andere moeilijk bereikbare plekken reinigen, zelfs onder meubels. Dweilen volstaat vaak niet voor een hygiënisch schone vloer. De Steam XXL van Vileda helpt u om uw woning hygiënisch schoon te houden en uw vloeren in minder tijd te reinigen. De efficiëntie en de capaciteit om 99,9% van de bacteriën en kiemen te doden, maken de XXL stoomreiniger superieur aan de meeste andere schoonmaakproducten. En hij warmt op in slechts 15 seconden! Een groen ledlampje geeft aan dat de Steam XXL is ingeschakeld. Tegenover de traditionele vloerreinigers heeft de Steam XXL het voordeel dat hij werkt zonder toegevoegde chemische reinigingsmiddelen. Enkel stoom. Dat is alles. Zo garanderen we een niet-toxische en emissievrije schoonmaak in uw huis. Als u kinderen of huisdieren hebt, is dat een zeer belangrijke factor om rekening mee te houden bij de keuze van een geavanceerde XXL stoomreiniger. Met het tapijtopzetstuk frist deze stoomreiniger uw tapijten in enkele seconden op. U kunt zelfs het stoomdebiet regelen, zodat u ook elk soort delicate vloer kunt aanpakken. De stoomreiniger wordt geleverd met een superabsorberende microvezelpad en een vulbeker. De duurzame microvezelpad is herbruikbaar en eenvoudig te wassen in uw wasmachine. Steek hem gewoon bij de volgende lading wasgoed en was hem op max. 60 °C. Voor een betere reinigingsprestatie raden we u aan de reinigingspad na elk gebruik te wassen. Na een langere gebruiksperiode kunt u een vervanging kopen in onze webwinkel. Neem snel uw gloednieuwe Steam XXL en verminder meteen uw huishoudelijke werklast!

De extra brede, handige en wendbare stoomreiniger om alle vloertypes schoon te maken

1

Milieuvriendelijk

Aangezien de XXL stoomreiniger werkt met stoom, hebt u geen chemische reinigingsmiddelen nodig. Door het gebruik van natuurlijke stoom blijft uw huis hygiënisch schoon.
2

Snoer van 7 meter

De Steam XXL wordt geleverd met een extra lang snoer zodat u elke plek in huis kunt bereiken. Het snoer is 7 meter lang.
3

Voor alle vloeren

Deze stoomreiniger kan op alle harde oppervlakken worden gebruikt: tapijt, linoleum, parket en zelfs delicate vloeren kunt u met deze krachtige vloerreiniger behandelen.

Productkenderken

Veelgestelde vragen

De XXL handstoomreiniger is ontworpen voor gebruik op vloeren en tegels. 99,9% van de bacteriën wordt gedood met de vloerreiniger.
De Steam XXL is groter dan zijn voorganger, maar kan toch gemakkelijk worden opgeborgen. Hij past in een gewone bezemkast en neemt weinig ruimte in beslag. Met zijn gewicht van slechts 2,3 kg is hij gemakkelijk te hanteren en te dragen.
Doe geen reinigingsmiddel in het reservoir. Hij werkt niet met detergenten, schoonmaakproducten of andere chemicaliën. U hebt absoluut geen chemische reinigingsmiddelen nodig. De XXL stoomreiniger reinigt u vloeren met stoomenergie en maakt enkel gebruik van natuurlijke reinigingskracht.
Ja, u kunt de Steam XXL gebruiken op alle harde vloeren zoals tegels, vinyl, hout en laminaat. Stel de hoeveelheid stoom in voor delicate vloeren en test dit even in een hoekje voor u gaat schoonmaken.
a brand of FREUDENBERG