Steam

Stoomreiniger voor alle soorten vloerenDe Vileda stoomreiniger warmt op in 15 seconden en reinigt uw vloeren snel en gemakkelijk met hete stoom. Deze stoomreiniger verwijdert alle soorten vlekken, vuil en vet. Voor maximaal comfort kan hij op elke vloer worden gebruikt – zelfs op matten en tapijten

Productdetails


1. Doodt 99,9 % van de bacteriën

De stoomreiniger doodt 99,9% van de bacteriën op uw vloeren en creëert een veilige en hygiënische omgeving in huis.

2. Reiniging tot in de hoeken

Met het driehoekige stoommondstuk kunt u gemakkelijk in de hoeken komen en ze grondig schoonmaken. Met zijn compacte vorm en ontwerp glijdt hij snel en gemakkelijk over alle vloeroppervlakken.

3. Variabele stoomregeling

U kunt deze krachtige stoomreiniger op twee standen instellen (minimum en maximum) zodat u hem ook op delicate vloeren kunt gebruiken.

Meer informaties

Meer informaties

Geen chemische middelen meer nodig, want de hete stoom en microvezeldoekjes van deze stoomreiniger doden 99,9% van de bacteriën op alle vloeren. De handige stoomreiniger voor alle soorten vloeren heeft een variabele stoominstelling. U kunt de intensiteit eenvoudig van maximum naar minimum zetten om zelfs delicate vloeren te reinigen. Dankzij de draaiende stoomkop is hij gemakkelijk te manoeuvreren. Hij meet 126 cm en is compact en licht met een gewicht van slechts 2,3 kg. Dankzij de meegeleverde microvezel reinigingspads is deze stoomreiniger ideaal voor hardhouten vloeren en dankzij het handige opzetstuk kunt u ook matten en tapijten reinigen. Met het opzetstuk kunt u zelfs meubelbekleding en matrassen met stoom reinigen. Het ergonomische handvat maakt deze stoomreiniger dynamisch en gemakkelijk te hanteren. U kunt tot 120 m² reinigen met één waterreservoir (400 ml). Als u in een zone met erg hard water woont, gebruikt u best alleen gedistilleerd water in de stoomreiniger. Koop hem nu en vergemakkelijk uw dagelijkse taken!

De handige en wendbare stoomreiniger om alle vloertypes tot in de hoekjes schoon te maken

1

Draaiende stoomkop

Beweegt gemakkelijk rond voorwerpen of meubels, plus driehoekige vorm voor het reinigen van hoeken
2

2 Microvezelpads

Twee wasbare microvezelpads verwijderen vetvlekken en vuil
3

Opzetstuk voor tapijten

De stoomreiniger wordt geleverd met een opzetstuk voor uw tapijten en matten

Productkenderken

Veelgestelde vragen

U kunt de stoomintensiteit instellen en met 1 vol waterreservoir produceert hij tot 28 minuten stoom.
Een stoomreiniger werkt met drie componenten: water, temperatuur en druk. De hete en krachtige waterdamp maakt alle soorten hardnekkig vuil zacht en lost het op. De druk maakt het los van de vloer en de microvezelpad veegt het op.
De microvezelpads van deze stoomreiniger vegen het vuil weg met stoomreinigingskracht. De pads zijn gemaakt van 91% polyester en 9% andere materialen. Ze kunnen gewassen en hergebruikt worden.
De stoom verdampt onmiddellijk, zodat uw vloeren droog blijven. Als u de stoomreiniger op sommige plekken wat langer moet laten staan, kan er wat water achterblijven.
Nee, uw stoomreiniger kan uw stofzuiger niet vervangen, maar is een nuttige aanvulling. Als u klaar bent met stofzuigen, kunt met de stoomreiniger hardnekkige vlekken verwijderen. Bovendien maakt de stoomreiniger uw vloer hygiënisch schoon en daarvoor volstaat een stofzuiger niet.
a brand of FREUDENBERG